prensimgeliyor Kızçeler 34 haftalık olduk sürekli lavabo ya gidiyorum çok garip daha önce böyle değildim😀 sizde böylemisiniz bi rahat edemez oldum
Kimkibu prensimgeliyor ben direk kaçırıyorum artık yetişemeyip😂 bir ileri boyuta taşıdım🙈😂😂 36+2 haftalıgız
ElifAzram prensimgeliyor bizde 37 haftalığız gece azcık uyuycam tam tatlı bir uykuya dalıyorum çiş geliyor sabaha kadar sürekli wc yolundayım😅🤣🤣
elifnurrrr prensimgeliyor bende 33+5 oldum yatak odasına taşıycam klozeti artık sabah a kadar git gel bıktım😃😃
asellolya Kimkibu ayyy tek sanıyodum kendimi😂 her tuvaletten sonra banyoda buluyorum neredeyse kendimi. Tutamıyorum üc damla dahi olsa geldiği gibi gitmekte fayda etmiyor kaçıyor o yolda her türlü😂
snglysl prensimgeliyor çişimiz bile başımıza bela oldu ya😂 34 deyim bende sürekli tırt tırt kaçıyor altıma. Pijama ve iç çamaşırı değiştirip yıkamaktan canım çıktı 😂😂
BurcuArslan snglysl sormayın sanki altına kacicak gibi gelmesi sanki 5dakka önce wcye gitmemiş gibi valla ben ince günlük peşlerden kullanıyorum her lavaboda değiştiriyorum rahat oluyor kaçsa bile değiştirince iç çamaşırım kuru kaliyor
snglysl prensimgeliyor hemde ne kötü. Valla kendimi masumlar apartmanında ki gülben gibi hissediyorum 😂
mavi_kelebek467 Kimkibu ay evet gülünce de kaçar. 😂😂🙈🙈🙈 İlerleyen haftalarda beni nelerin beklediğini görmüş oluyorum. 🙄🙄🙊🙊
Kimkibu prensimgeliyor ben sordum koskoca kadın utanmıyormusun die dalga gecti😂 sonra anne olmak böyle bişi dedi sıkınyı yokmus yani🙈😂
Mom789 Ben hiç zorlanmadim ay bu cis meselesinde uykumdan falanda kalkmadım 36 olcam hala tuvalete taşınmadim 😂
snglysl BurcuArslan ben onlarda da rahat edemiyorum yaa 🤕 mecbur değiştirmek zorunda kalıyorum napiimmm😂 garibim eşim bile alıştı artık 😂 ben lavabodan çıkmadan hazırlıyor eşyalarımı 😂😂😂😂