BurcuArslan Mollier her sabah kahvaltıdan sonra sadece bunu kullaniyorum18. Hafta folik asit bittiğinden beri
Mollier BurcuArslan bunu doktoruma sorayım.Ben multivitamin ve Demir’i ayrı kullanıyorum.bu hem multivitamin hem Demir içeriyor Sanırım
Mimiki Mollier mide bulantim çok olduğu için akşam alıyorum 8-9 arası kan ilacı 11den sonra miltivitamin daha önce de folik asit sabah 4-5 arası yürüyordum onu bıraktım şimdi mide bulantısı ilacını o saatte alıyorum
Redpepper Sabah aç karna demir ilacımı içiyorum 1 saat sonra kahvaltı, kahvaltıyla birlikte d3, kahvaltı sonrası multivitamin ve gece yatmadan kalsiyum magnezyum çinko.
Busramom54 Sabah kahvaltıdan en az 1 saat önce demir hapı , ama bazı günler dayanamayıp hapın peşine kahvaltı yaptığımda oluyor😁 kahvaltı sırasında d vitamini. Gece yatmadan önce magnezyum ve multivitamin.
Busramom54 Mollier bana doktorum kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra da içebilirsin demişti demir hapını. Yine de aynı etkiyi gösterir mi bilemedim. Ama sonrasında yine baya bir zaman bir sey yemeyin.