Duyguuuu MbsN bende buz aseriyorum napayım 😀 o zaman sıcak biseyler de içmeyelim çocuk yanar falan olurmu hiç öyle şey. 😂
MuazzezGlsoy DamlaatanPardn canım plasenta çocuğa giden her zararlı maddeyi süzmek için var. Ve zaten soğuk suyu içip çocuğa gidene kadar ılır yani insanın iç ateşi oldukça yüksek o su öle içer içmez çocuğun tepesinden dökülmüyor. Zatüre oldu diye soğuk suya bağlamak saçma belki başka bir nedeni var bilemezsin yani.
DamlaatanPardn MuazzezGlsoy ben o dönem doktorların koyduğu teşhisi aktardım 🤷🏻♀️ söylediğiniz gibi koruyucu unsurlarda hatsafhadadır tabiki bilemem
AsliTuranSenkaya Arkadaşlar bende buz aşeriyorım günde 7/8 tane yiyorum napim kendime hakim olamıyorum zararı olur mu ki ? 🤭😅
SinemGeer MbsN çocukluğumda hiç meybuz yemedim annem yedirmedi daha doğrusu :)) şuan dolabımda stoklu İnan :)) geçen gülerek diyor ki bebek zatürre olacak o zaman çorba,çay içmeyim çocuk yanmasın :)) tüh kandıramadım diye dalga geçiyor bir de 😂
Epelinkiran Bana çok soğuk su içme ayakların çığlak gezme çocuk çok gazlı olur dediler, o bana mantıklı geldi ama hasta doğar dendiğini duymadm saçmaymış bence
FeriDee MbsN bnde soğuk suya alıştım ama şöyle bişey de var doğumdan sonra soğuk içemeyiz alıştığımız için de ılık sudan tat alamayız. Ben bunu düşünüyorm nasıl alıştırırm kendimi diye
Elif1147 MbsN canım ben çok ağır geip olmştm hiç dkkat etmiyodm iş arkadaşımın bana eşinşn son atlarda benm gibi oldugunu kızının bademcikleri şiş doğdugunu söledi bende çok korktm o yzden çok dkkat ediyorm artk
MbsN Elif1147 dikkat edilmesi gerekiyor demekki suan 24 cu haftamdayim birsey olmamistir InsAllah bundan sonra dikkat edicem bende 💁🏻
sarya21 MbsN banada bu tür şeyler çok doğru gelmez ancak benim küçük dayım bronşit olarak doğmuş anneannem buz aşeriyormuş çok yiyormuş ve dayım uzun süre astım bronşit den tedavi gördü annem anlatır doğduğunda dudakları mosmordu diye ancak buz ve soğuk su aynı şey değil bende soğuk su içiyorum ilk oğlumda da yaz kış içtim bişi olma inşallah
HlyaZengin Kaynanamın hamileyken çok dondurma yemiştin çocuk doğar doğmaz bronşit oldu demesi gibi olmuş bu 😂
MbsN Yorumlara gore tedbirli olmamizda yarar var 🤷🏻♀️ Allahim hepimize sag saglim bebislere kavusmayi nasip eylesin öncelikle 😍😍😍
MbsN TospikAnne aynen ya insanlari kirmamak icin icinde tutar insan bazilari patavatsizligi acik sozluluk zanedip sinir hoplatiyolar😅 Gecen mesela ben fazla sosyal medya kulanmam bi kac resmimi sildim bir arkadasim var bana ne dese begenirsin hayirdir neden sildin cocugami bir sey oldu yine kalbini kirmayacak sekilde cevaplr verdim ama arama mesafe koydum hic boylelerle cocuk dogana kadar gorusmemek lazim 🤷🏻♀️