Sema91 Ben eczaneden mustela pişik kremi ve şampuanı aldım daha doğum yapmadım, başka birşeye gerek olur mu kızlar ? Bebek yağı veya nemlendirici gibi
sibelyrl Kuzeyimiz8 trendyoldan alabilirsiniz indirim takip edip, boşuna yüksek meblağ vermeyin eczaneye. Sadece satıcıya dikkat etmeniz gerekiyor. Ben mustela ürünlerini Saçhane adlı satıcıdan aldım güvenilir olduğunu biliyorum mağazaları da var Şişli’de. Bir de Recete adlı satıcıdan da alabilirsiniz o da güvenilir kendi siteleri var.
Zehraaa98 Kuzeyimiz8 trendyol sahte ürün satmıyor 5 yıldır kullanıyorum trendyolu elite üyesiyim her seyını ordan aldım
MS92 Kuzeyimiz8 dermoeczanem.com dan alabilirsin. Online eczane. Ben güneş koruyucularımı, çatlak kremlerimi, mustela ürünlerimi, hamilelikte kullanılan vitaminlerimi pandemiden dolayı eve gelsin diye hep bu siteden aldım.
ElmaliSeker Eğer bebeğiniz alerjik bir bebek değilse mustela kullanmayın. Aksi taktirde ne ile başlarsanız onunla devam etmeniz gerekiyor. Bilginiz olsun🙏
baby_mama Ben hepsiburada’dan dermojet satıcısından aldım. Gelince ÜTS uygulamasından kontrol ettim hepsi orjinaldi 👍🏻
Linasalamandre Dilekcnkn yani hiç koku tarifi yapmadım daha önce ama hafif çok hoş bi koku ben çok beğendim 😇