Kuzeyimiz8 Mustela ürünlerini em güvenli nerden alablirim siz nerelerden aldınız trendyola vs. Güvenemiyorum orjinali gelmez diye
BusraUras Kuzeyimiz8 trendyol a güvenmeyin. Eczaneden alma şansınız varsa eczaneden alın. Ebebekte de var ürünler.
SIL1 Kuzeyimiz8 trendyoldan aldım gayeye iyi indirimdeyken almıştım güvenemıyorsanız eczaneden de alabilirsin canım
Dilekcnkn Linasalamandre Öyle yazılınca acabamı dedim bu zamana kadar herşeyimi oradan aldım ama mustela hiç kullanmadım siz memnun kaldınız mı bir ara bir çocuk doktoru dedi önermişti ama alamamıştım yorumunuz nedir
noktaninannesi İnternetten satış yapan eczaneler var cimri.comdan bakıyorum ben en uygun hangisiyse oradan alıyorum
sedaylmzz Kuzeyimiz8 trendyolda aldım ben daha sonra ÜTS MOBİL uygulamasından gelen ürünün barkodundan sahte mi değil mi diye kontrol ettim bir problem çıkmadı tabi internette de güvenli satıcılardan satın alınmalı 👍🏻
Linasalamandre Dilekcnkn ben daha doğum yapmadım ürünleri aldım koku ve dış görünüş olarak karşılaştırdım hiç bir fark yok zaten satıcının yorumları da çok güzeldi. Hepsiburada Trendyol alışverişi yapan bi anne önermişti o da sıkıntı yaşamadı
Suleasyaa Trendyoldan şampuan yag ve pişik kremini aldım ama sanki kokusu farklı gibi geldi bana orijinal mi bilmiyorum doğunca kızımız bakacaz