eilik Doğurdum bende kızlar 36+6 da çok şükür 🙏🏻 Öncelikle burdan nasıl doğurdum diye işaretliyoruz, sonra sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım 😊🥰 Allah herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin 😊 Bu arada spinal sezaryen oldum 😊😊
eilik pnr0642 Suyum gelince doktor 12 saat bekleyebilirim en fazla dedi onun dışında bir kere kasılmam çıkmıştı nstde ama ilaç kullandım geçti başka da olmadı, erken doğum tehdidi de yoktu 😊😊
umyahsen eilik hayırlı olsun canım gözünüzaydın 🤗 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗🙏🙏🙏 bizde arkanızdan geliyoruz hayırlısıyla inşallah cuma günü 🤗🙏 önereceğiniz çok lazım oldu dediğiniz iyiki aldım dediğiniz bişi var mı acaba 🤗 bide sütünüz geldi mi mama almış mıydınız🤗 çok soru sordum ama
eilik umyahsen Depend iyi ki almışım hastane hasta bezi veriyor büyük olduğu için sürekli kayıp duruyor altınızda, ilk bir kaç saat sütüm yoktu ama gelene kadar sürekli emzirip durdum. Yanıma mama almamıştım hastaneden yapıp verdiler ilk onunla beslendi 🥰
Gamzeee89 eilik darısı bize olsun inşallah bende 35+3 haftalığım kaç kilo doğdu bebiş küveze filan girdimi biraz erken gibi olmuş sanki
umyahsen eilik ben depend almadım ya bi arkadaşım lohusa pedi yetti bana demişti. Bende ondan almamıştım. Acaba almam gerekir mi çok kanamanız oldu mu acaba çok şey sordum ama lütfen kusura bakmayın 🤗
inci_inci Bende 36+1 im bu haftayı da atlatsam rahatlayacak bebek küveze girdi mi kilosu boyu nasıldı
eilik umyahsen Çok aşırı yoğun diyemem dün doğum yaptım kanama yoğun değil arada bir geliyor 😊 Lohusa pedi bana rahatsız geliyor, o yüzden depend çok iyi geldi, iç çamaşırına bile gerek yok 🥰
Gamzeee89 umyahsen loğusa pedini nerden alıyorsunuz bende kararsızım depend alma konusunda sezeryan la doğum olucak bazıları dikiş yerine denk gelio filan diyorlar kararsızım
Seyhasya umyahsen bende kesinlikle almalısınız en yararlı şeylerden biri zaten sizi bakıma geliyor hasta bakıcılar altınızdaki hasta bezinizi alıyorlar baya kanama olduğu için üstümüzü giydiriyolar bide depend var dedim o an uyusmaniz geçmediği için onlar giydiriyor size iki kişi kesinlikle alın kanama oluyor
elifkurt96 eilik Ah canım ah öncelikle Hayırlı olsun şuan bende o duruma girmek üzereyim 36+3 üz kızım gelmek için ugraşyor kafası artk doğum pozisyonunda şu haftayı atlatalım diye dua ediyoruz artık doktorum her an gelebilir dedi ve ben bu kadr erken gelmesini istemyorm çok üzülüyorum küvese alınır diye seninki küvese alındımı ?
eilik elifkurt96 Hiç korkma benim doktorum 36 sonrası gelirse bişey olmaz demişti, bizim kız 36+6 da geldi beklemedi, küveze de girmedi çok şükür 🥰🥰
elifkurt96 eilik Bizimki de inşallah 36 haftanın sonunda gelir tek ümidimiz bu peki geldiğini nasl fark ettiniz tam olarak ne oldu ?