Kubraekn Kızlar ben 15+1 hamileyim 3 kilo aldım şimdiye kadar sizce nasıl haftama göre kilom iyimi , sizler ne durumdasınız
aon9161 Kubraekn canım ben 12. Haftaya kadar hic kilo almamıstım simdi 7 kilo aldım 25+3 teyim.. seninkie normal ama dengeli git cunku 20den sonra bi anda kilo alımı başlıyo nasıl aldıgını anlamıyosun
denizumut Kubraekn canım ben 21 haftalıgım bebegin gramı iyi ama 2 kilo aldım sadece. Bundan sonra alınıyormuş
denizumut Kubraekn canım ben 21 haftalıgım bebegin gramı iyi ama 2 kilo aldım sadece. Bundan sonra alınıyormuş
ygmr Kevser112 ya masallah bünye bünye degisio demekki bende 15 teyim.ama 6 kilo aldim simdiden 😓ne yapsam.bilemiorm
Kbraaaaa ygmr valla benimkini duysan heralde şok olursunuz 32+3 oldum 19 kg aldım ve psikoljim alt üst oldu eşim ise bana çok kızıyor ben sorun etmiyorum sen niye sorun ediyorsun diyor
Kevser112 ygmr açlık hissettiğiniZde karbonhidrada yüklenmeyin. Bol meyve tüketin o da açlığa iyi geliyor kilo da yapmıyor 🤓
Ogretmenanne Kbraaaaa Kbraaaaa bende 33 oldum ve 19 kilo aldım dengem alt üst oldu aynaya bakınca taniyamiyorum kendimi yüzümde sis
Deletedmom05 8.haftamdayım 4 kilo verdim😁😁 birşey yiyemiyorum. Normalde acaip iyidir iştahim. Sanırım benim bebiş cok iştahsız olucakk😐
hjertemami Deletedmom05 13 haftaya kadar bazen kilo düşüşü normal oluyor canım. Merak etme 15 sen sonra iştahın açılır 😊
Ogretmenanne Gamzeobt orantılı mi aldın canim benim göğüslerim kocaman oldu sırt ağrısı perişan ediyor çok buyuduler
deletedmom11 WaLLa bacım ne bakıyooom ne merak ediyom hiç eLimi eteğimi canımın çektiği bişiyden çekmiyorum yiyorum yani hemde keyfime keyfime çünki doğmdan sonra yine eskisi gibi form koruma başLıcak o yüzden doğuma kadar yine keyfini sürcem isterse 30 kilo alayım zaten ilk oğlmda 50 kiloydum hamile kaLdım 80 üstüne çıktm 😂😂 pişman değilim hepsini geri werdim şimdide ikinci fırsatım yine yiyom keyifle nasılsa wericem 😂 bari keyfini süreyim
Kubraekn Ya benim arkadaş 10 haftalıkken 14 kilo almıştı bende o yüzden kendime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyodum ama yinede 3 kilo 15. Haftama göre gözümü korkutuyo , çünkü bundan sonra alınıyomuş asıl kilolar