momsboys Selam kızlar bugun regli olacakmısım gibi karın agrım var açıkcası düzenli girip cıkan bi agrı değil baya uzun sürüyor girince ama yinede tedirgin oldum kontrolum haftaya salı. Sizdede oluyormu bu haftada sancı
Yuceroglu momsboys 34+3 üm bende. Adet ağrısı ve sertleşme oluyor aa düzenli değil. Takip edin sıklığını🙄
benaslindayohum momsboys yrin 33 olucam ve bel agrim bugun hic gecmedi bel agrinizda var mi ? Arada da batar gbi bicak saplanir gbi agri giriyor altima kisa suruyor artarsa acile gidicem
momsboys Yuceroglu takip etmeye çalışıyorum ama düzenli değil tüm gün gecmedi ama. zaten karnım semsert olunca aşırı zor oluyor yürüyemiyorum bile resmen paytaklasıyorum
Yuceroglu momsboys bende de oluyor ama düzenli olmuyor. Gelince kötü yapıyor. Doktoruma söyledim normal demişti 🙄 Siz de bi danışın bence
Dareyn momsboys Magnezyum bu ağrılarınız ve sancılarınız için çok önemli. Magnezyumu bende içemiyorum diye bırakmıştım… Maalesef bebeğim erken gelecekti hemen tekrar içtim hemde günde 3kere lütfen ihmal etmeyin. Magnezyum erken doğum riskini de ortadam kaldırıyor çünkü eğer siz kendiniz bıraktıysanız
momsboys benaslindayohum belimden giren bir agrım yok ama bel agrısı gebeliğim boyunca hep vardı. dinlenince geciyor kasıgım gecmedi bugun
yldz_10 momsboys 33+6 yım ben de dün yaşadım ama dinlenince geçti bıcak saplanır gibi oluyordu ama düzenli olmadığı için normal geldi bana ve doktorum da zamanla ağrılar çoğalacak demişti bana
Mnevvr53 yldz_10 aynen ilk gebeligimde kac defa belim tutulmusti va yari fenc gibiydim kalkip yuruyemez hala gelirdim ikinci gebeligimi yasiyorum suan 33 haftadayiz bendede basladi insallah diyorum belim tutulmaz cok kotu bir agriya
BirMuallime momsboys canım benim de o dönemde düzensiz ağrılarım ve karnında sertleşme vardı 33+4 te 10dk bir olmaya başladı 33+5te doğum yaptım ağrılarını takip et bi sıkıntı hissedersen acile git hemen canım. Erken doğum riskin falan var mı
yldz_10 BirMuallime aslında olması gereken dizinde dediğiniz gibi doktora gitmek benim erken doğum riskim yoktu herşey normal gidiyor cuma günü randevum var o zaman tekrar sorarım neden olduğunu
momsboys BirMuallime erken dogum riskim yoktu en son 33+2 de gittim 3 hafta sonra görmek istedi doktorum haftaya salı randevum
77Ozge77 momsboys Benim de aynısı oldu doktora gidince söyledim bu haftalarda normal dedi nst istedim yine de sancım çıkmadı
momsboys Yuceroglu ben gecen yazdım istersen nstye gel dedi muayenehanesi biraz uzak evime dedim evde takip edeyim dedim ama birazda tedirgin olmaya basladım
Ozge890 momsboys dün ölüyorum sandım bi ara o kadar kotu sancilastim ki anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım her gece böyle ağlayarak yatıyorum nolacak bilmiyorum
momsboys Yuceroglu yarın evime temizlik için birisi gelecek gün boyu takip edip gece girecegim en kötü ihtimal