Prensannesii38 MerveKaya38 esim dogumda yanımda olmak ıcın aldı canım yani askeriyenin ısı belli olmaz o yuzden yoksa dogum belgeside olur dıye biliyorum ben memlekete geldım dogum ıcın sehır dısına gelcek o yuzden
MerveKaya38 Prensannesii38 benim eşimde görevde bende kayseriye ailemin yanina geldim doğum için öyle Birsy varsa bende alayim kagit ama erken doğum riskim var ne zman gelir bende bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prensannesii38 MerveKaya38 canımm ya gercekten sıkıntılı durum ınsallah zamanında gelir bıraz daha bekle almak ıcın oleyse yakın oldugunu doktor sezerse o zaman alsan belgeyı tahmını soylerse bırden dogum baslamazsa kanala girince felan
MerveKaya38 merve_yldz51 ya bende 33 haftalıgim dogumdan sonra bilgi verirmisin nasıl yapıyorlar nasıl gecti ilgililermi dogumda olmasa bende cahite gecim.
MerveKaya38 Prensannesii38 şimdi doğum pozisyonunda salı günü gittim aynı yerde ara ara sancım oluyor inslah 37 haftaya kadar dayaniriz .
Prensannesii38 MerveKaya38 ınsallah canım korkma ama haftanız iyi cok sukur ınsallah dayanır minikler cok guclu oluyor sen kendine stres yapma o Allahın ıznıyle durur ınsallah
Derya_ozer2 Prensannesii38 Merhaba ilk olarak bende 1 sene once hümeyra hanıma gidiyod dogumu filan orda yaptim cok aşiri ilgilendi dogumda basimda bekledi surekli benim ebeleri de gayet iyi suan 2. Gebligim durjmlardan dolayı malesef devlete gidiyorum 😑