Emrenisanur MerveKaya38 sendika indirimi var 122 lira muayene ücreti doğumda 2250 olması lazım ama tam emin değilim
Prensannesii38 MerveKaya38 canım 4 5 defa gıttım Bı sıkıntı yasamadım cok sukur ilgili herseye bakıyor 37+3 olduk yarın gene gıdıcem kontrole dogum yakın zaten ınsallah memnun kalırım bilgilendiririm dogumdan sonra ınsallah
MerveKaya38 Prensannesii38 renkli utrasyon yapıyormu bide rahim ağzı kisaligina nasıl bakiyor canım bazisi alttan bakıyor bazisi utrasyon la karından bakıyor.
Prensannesii38 MerveKaya38 esım askerı personel canim 75 muayane normalde 85 dogumda 2 bin 1750 oluo askeri ındırımle
Prensannesii38 MerveKaya38 eder canım bende 34. Haftada geldım sehır dısından direk ona gıttım bıse demedı sende gidersin bıse demez
Prensannesii38 YuvarlanamayanPandaa 4 5 defa gıttım hepsinde aynı canım ilgisi gerekeni soluyor belge felan istedim esım ıcın cıkarttı cok beklettik felan dedi
YuvarlanamayanPandaa Prensannesii38 ne belgesi istedin özel olmazsa benım eşimde asker de ona gelmesi için kagıt falan doğumdan önce çıkarırmı acaba
Prensannesii38 YuvarlanamayanPandaa canım esım istedi normal dogum olucagı ıcın doktor 23 mayısla 12 mayıs arası dogum gerceklesecektır yazdı onu verdı askeriyeye dılekceyle
MerveKaya38 Prensannesii38 ya bide belge mi istiyor askeriye benim bildiğim doğum sonrası doğum belgesini istyorlar öyle izin veriyorlar diye aslında esimlede hiç konusmadik doğumu .
Prensannesii38 MerveKaya38 esim dogumda yanımda olmak ıcın aldı canım yani askeriyenin ısı belli olmaz o yuzden yoksa dogum belgeside olur dıye biliyorum ben memlekete geldım dogum ıcın sehır dısına gelcek o yuzden
merve_yldz51 MerveKaya38 Cahit bey oldukça ilgili. Günün her saatinde ulaşma imkanımız var. Oldukça memnunum.
MerveKaya38 merve_yldz51 canım rahim ağzı kisaligina nasıl bakiyor alttan mi utrasyonlami bakiyor canim gittigim Dr bakmiyor hiç ondan soruyorum.
MerveKaya38 merve_yldz51 ebe mi yeni duydum ona Dr bakar canim 33 haftalıgim bu zmana kadr utrasyonla baktirdim Dinçer bey alttan bakılıyor diye kafam karıştı.
merve_yldz51 MerveKaya38 Ben acilden girdiğimde açılma olup olmadığına ebe baktı daha sonra doktora yönlendirdiler. Ama net bir bileğim yok inanın.