SutlacimiYedimmiBen Kizlar kiloyu dert etmeyin birde bunu çıkarmasi var doğarken 3 kilo olsunlar yeterli.
tinymom MDT suyu için havuç öneriyolar . Birde benim ki 2-3 hatta geriden geliyor 34 +5 de gittim 1.900 dü kilosu
MDT tinymom havuç suyu vs içiyorum. Beslenmeme dikkat edip takviye de alıyorum. Bakalım artık hayırlısı
OzlmDogan_ 38+2 yim bugun kilosu 3770 gr cıktı. Hala ne sancı ne ağrı ne de su hicbişey yok. Açıklık zaten mm yok. Sezeryanı kabul ettim haftaya doğru mu yaptım kii ne dersiniz.
OzlmDogan_ Kilo aldırmak istiyoruz derseniz ben karpuzu çok yedim yemek olarak bezelye çok yedim haftada bir pişiriyordum. meyveler havada uçtu önümde. Ve kefir 🤟🤟
Kimkibu OzlmDogan_ ama bunları yaparak yiyerek şekerinizi yükseltirsiniz sağlıklı kilo alımı olmazki Allah korusun bebeği cok etkiler şekerin yüksslmesi
Kimkibu Aysin34 bence gayet iyi kilosu 36+4 te gittim 2700gr 49cm boyuydu doktorum cok iyi oldugunu söyledi
OzlmDogan_ Kimkibu aynen öyle işte herşey normal gittiği için öyle yazdım rahat rahat, şeker problemi olanlar dikkat etmeli. Bende de genelde hep düşük cıktı açlık tokluk şekeri halbuki. Yediğim halde 🙈
bu-relives12 Aysin34 benimde son ayında kilo almamış 2400 du 37haftalikken. Doktorum başka bir sorun yok dedi sağlıklı olsun kilosu önemli değil canım
bu-relives12 Şimdi 39+2 olduk pazartesi kontrol var bakalım bende de daha hiç bir belirti yok doğana kadar 3 kilo olsa yeter sağlıklı olsunlar da çıkınca da güzelce alırlar inşallah