Aysin34 Kızlar tabiki bebek sağlıklı olsun, gerisi kilosu o kadar önemli değil ama Bebeğim 36 haftaya girecek 1 gün sonra. Ve kanala girmiş durumda 2800 az mı sizce, sizde durumlar nasıl
tinymom Aysin34 bence gayet normal 34+6 yım 1900 geriden geliyor benimki . Siz başka bebekle kıyaslamayın önemli olan sağlığı
BNNRTNCKLC Aysin34 Kilosu gayet iyi maşallah 🧿 benim kızım iri bir bebek olacak perşembe günü tam 36 haftalık olacak ultrasonda da 2 hafta önden gidiyor dün kontrolde kilosu 3200 çıktı 🤦🏻♀️
Vildan_nn Aysin34 maşallah iyi bence 🥰bende 35 haftalıgim kızımin kilosu 2.950 boyu 49 cm 🧿😍 1hafta önden gidiyo dedi doktorum.
Dareyn Aysin34 36 da bebeğim kanala girmişti kilosu 2800 dü. Ciğer geliştirici ve serum yedim magnezyum takviyemi 3.e,çıkardılar 38 Haftalığım ve gelmedi elhamdülillah daha💜 Haftada gittik bebek 3200 olmuştu. Yani kuzucum bebekler çok kilo alıyor her gün bu yüzden hee günün çok önemli 2 şer yumurta tüketmeyi ihmal etme bunun yanında tavuk ve et ağırlıklı beslen ♥️
Dareyn Aysin34 Ne demek sakın üzülme ben de 2800 az diye çok üzülmüştüm ama doktorum demişti çok hızlı kilo alır diye vallahi öyle 😍💜
BNNRTNCKLC Aysin34 Böyle giderse normal doğuramam gibi geliyo ama hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil 🌸🙏🏻🤍
Azizecakir Aysin34 bende 35+4 günlük hamileyim dün gittim 2300 gram cıktı bir hafta geriden geliyor dedi
Esmaaydemir Kızlar benim son ayım degil ama aklıma takıldı hazır bu postıda görmüşken yazayım dedim 27 +4ken Dr ye gtiim kilo su 1030 çıktı zayıf dedi sizcede öyle mi internetten bbek kilosuna baktığımda normal diyor
Aysin34 BNNRTNCKLC önemli olan sağlığı, gerisi hallolur takmayın kafanıza 😊hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
fatmamusa-28 Aysin34 36+4 te 2700 dük cuma günü tekrar kontrolümüz var 37+5 oluyoruz bakalım ne diyecek inşallah kanala girmiştir normal doğum çok istiyorum 🌺
Busracikkkk Kızlar 33+6 da kilomuz 2690 çıktı doktorum üst sınırda böyle giderse sezaryen olabilir dedi benim durumumda olan var mı size doktorunuz sezaryen olasılığından bahsetti mi 40 haftayı beklerse kaç olur acaba Allahım sağlık versin hepsine bebişlerin😔