MerveAli1303 Hulyaaaa Valla bana ilişki, alttan elle muayene, ağır kaldırmak, çok ayakta durmak, yorulmak vs yasak dedi. Yatıp dinlenceksin bol bol o yukarı çıkar dedi sizde bir dahakine sorun genelde bunlar yasaklaniyormus siz ne diyorsunuz diye.
Hulyaaaa MerveAli1303 Bende burda okuyunca aklım karıştı. Sonuçta bunu söyleyen perinatolog doktor risk görse soyler dedim hatta dedim ki hocam herhangi bir erken doğum riski vs var mı hayır dedi. Ama doktoruma gidince.sorucam tekrar
Hulyaaaa MerveAli1303 Rapora baktimmda cnmm benmki pelsenta previa değil plesenta possterior Muş. Yani rahmin arka duvarında olmasıymış sanırım ondan dolayı bende sorun teşkil etmeyeceğini düşündü doktor. Nette de baktım da. normal bı durum diyor.
psychologist MerveAli1303 bende bunları 32den sonra yasakladı. Hep Çıkar diye bekledi . Olmayınca yasak bunlar dedi
elisa123 Previa olup doğum yapan oldumu acaba merak ediyorum nasıl geçti dogumunuz bizde previa 26 hAftalıgz
Gamzeakd MerveAli1303 yukarı çıkmadı yana kaydı rahim ağzından çekilmişti canım. Doğum yaptım 35+3 te bi sıkıntı olmadı . Sizinde çıkar inşallah olabildiğince dinlenin 🥰
Pey Gamzeakd normalmi doğurdunuz siz? Bende 33.haftamdayım doğum kanalını kapatıyor dedi. Sezeryan olacağım gibi görülüyor. 37 veya 38 haftada yapacağını söyledi ancak bu plesenta durumda korkuyorum