Dareyn suscarparimm Yaaa Allah razı olsun çiçeğimmm 💕 ♥️🥰Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Dareyn Portakalgeliyor Ayy 2 li rakamlara bayılıyorum 😂💜Sonrası güzel geçiyor Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Azizecakir Dareyn evet hayırlısı bakalım inceden sancılar oluyor inşallah 40 ları görmeyiz havalarda ısındı artık koca gobusle zorlanıyorum 😅
Alpays_Mommy Dareyn sağlıkla kavuş yavruna insallah 🥰 bizimde son 32 gün gerci beyefendi ne zaman gelmek ister orasını bilemem 😆😆
Dareyn Alpays_Mommy Allah razı olsun çiçeğimmm 💕 Beyefendiler arada erken gelmek istiyor 😂❤️İnşAllah vaktinde sağ salim gelirler 😍💜
depsizoo Dareyn Aynen kaynanam diyo bi tane daha yapcaksan bi arada çıkar diyo onun anası hemen yapma ara ver diyo 🤣 bende hemen olmaz diyom
Dareyn depsizoo 😂😂😂Yaa sanki kendileri doğuracak 🤦♀️😂Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah da önce sonrası için Rabbim neyi Nasip ederse 😂😂💜Hayırlısı de geç 🤭♥️
Esra_42gunindi Dareyn amin cümleyle inşallah 🥰🥰 ayy şöyle iki hafta önce gelse çok iyi olacak yoksa tam gününde gelirse kurban bayramında 11 günlük olacak 😂😂
Portakalgeliyor Dareyn aminnn aminn inşallah hepimiz için 🙏🏻🌸 allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin miniklerimiz 🤰🏼
MerveKaya38 Dareyn ay dua edin gelişim geriliği varmış bugün öğrendim inSlah düzelir yawrum sağlıkla zamaninda kucagima almamı nasip etsin Rabb’im inşallah 🤲🏻🌺
Dareyn MerveKaya38 Amiiiin amiiin amiiin çiçeğimmmm ❤️ Hiç üzülme yer gök dua der büyükler sürekli dua et Rabbim sana yavrunu hayırlı eksiksiz kusursuz sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️