DFNMRYM Merve_066 bende ferro kullanıyorum sabhları AC karnı tek sefer doktor dıapol vardı decavıt kullanma dedi pregestan vermedi bna d vitaminini sağlık ocagımı verıyr acaba
QOH Merve_066 siyah gelmezse evham yapabilirsin 😅 bende hem siyah hem de kabızlık yapıyor.Bazı insanlarda hem siyah hem ishal yaparmış,doktorum söylemişti.
kelebeklerdeniz23 Merve_066 ben de en başından beri kullanıyorum hep siyah çıkıyor malesef ve bu ilaçtan dolayı ara ara kabızlık yaşıyorum 😓
Hale007 Bu ılacı ılk kullandığımda dışkımı görünce hayatımın şokunu yaşadım ömrümde böyle bsey gormedım ve çok korkmuştum sonra hemen sordum hamıle arkadaşlara falan normalmıs sonra sonra alıştım 🤦🏻♀️
BurcuArslan Merve_066 canım o kan ilacından kaynaklı ilk oğlumda kullanmıştım bende korktum ilacın prospektüsünü okudum yazıyor orada 😀
Busra333 Merve_066 merhaba cnm yıllardır Demir tedavisi görüyorum ve Saglık konusunda çok pinpirikli biri olarak söylüyorum korkmana gerek yok dıskın yeşil siyahımsı ve kokulu oluyor bazen ishal bazen kabız olabiliyorsun