Merve_066 Kızlar 15+0 haftalık hamileyim çok özür dileyerek diyorum bu ilacı kullandığım günden beri dışkımn siyahımsı gelmesi kötü mü ewham yapıom biraz 🙄🤔🤔
DFNMRYM Merve_066 bende kullanmaya başladı uç gün önce bnımde aynı oldu korkmyın sorun cıkmz önceki hamılelıgımdede kullnmştm
Merve_066 DFNMRYM Progestan magnezyum ilacı gyno Ferro sanol d vitamini birde sabah guatr ilacı aliom
papatyaanneee Merve_066 Bende aynı ilacı kullanıyorum merak etme demir ilaçları öyle yapıyor kullanmadan önce doktorumda uyarmıştı zaten içiniz rahat olsun 😊
DFNMRYM Merve_066 bende ferro kullanıyorum sabhları AC karnı tek sefer doktor dıapol vardı decavıt kullanma dedi pregestan vermedi bna d vitaminini sağlık ocagımı verıyr acaba
Merve_066 poyrazinannesi3547 bende mide bulantısı yapmadı sadece dışkımn siyahımsı gelmesi korkuttu beni
Cigdemkinali21 Benimde oyle sakin ihmal etmeyin. Benim kanim git gide dusuyor ilac kullanmama ragmen.
Sell90 Merve_066 ayni ilaci yasiyorum ve ayni etkiyi yapiyor. Genel demir ilaclari yapiyor endise etmeyin>
gammisi Merve_066 bekarligimdan hamileligime kadar bas ucu ilacim diyebilirim ahahah o derece demir eksikligim var biraktigim an yerin dibini goruyorum. Hic bir sey olmaz bi sure siyah olur ilac vucuda alistikca oda normale doner :)