Deletedmom23234 Portakalgeliyor Biz daha bir çorap bile alamadık 😂 üst üste yasaklar geldi kaldı hep öyle 🥺 bu ay çıkıcaz inşallah alışverişe, çok heyecanlı 😍
Portakalgeliyor Deletedmom23234 evett bencedeee çok heycanlı 🙏🏻🙏🏻 Senden tek ricam alacağın şeylerin fiyatlarına bak 20 tl bile oynuyor tek üründe indirim takip et yazık çok pahalı daha 1 hafta öncesi 1299 tl olan bebek arabası suan 1499 oldu düşün
Aslhn12 Portakalgeliyor aklıma kaynanam geldi 😅😅😅 8 haftalığım gitmiş Anne yanı beşik almış gahahahahahah güldüm baya gelen bi dur bakalım ne olacak ne bitecek 😅 herhalde son aylarda başlarım ben her şeyi almaya ne alacağımı da bilmiyorum ilk gebeliğim 🤷🏻♀️
Portakalgeliyor Aslhn12 evet çok erken başlamış Ama sevindiğim tarafı hevesi olması :) Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin 🙏🏻
Mom54544 Portakalgeliyor Ayılıp bayılıyorum çok sıcak evim 🤒 bime geken organizerler den aldım dün gidip 3 5 parça kıyafet vs falan daha başlamadık 8 inde tetenoz um var 19 unda kontrolum var ondan sonra eşimin yengesine gideceğim anneme yakın annemde gelecek 2 si ile yapmayi düşünüyorum ufak tefek kıyafet olarak
Oziozi Portakalgeliyor dolabımız beşigimiz kıyafetlerımız ev temızlıgımız hersey bıttı bebişi bekliyoruz inşallah sagsaglım 39 haftaya gırdık 😌
Portakalgeliyor Asyaayaz1 ohhhhhh vallaaa hadi maşşallah allah kolaylık versin bende çok heycanlıyım dolabın üstüne kaldırdık eşyaları yoksa yapacağım hemen ama bekliyorum 😂😂😂 dolap alacağım malesef kiracıyım oda yapamıyorum allahın izniyle doğumdan 1-2 ay sonra taşınmayı düşünüyoruz 🙏🏻🙏🏻🌸🥰
Gull_94 Portakalgeliyor bı yanım dog artık derken dıger yanım ay tek cocuklu son gunlerın dur dıyo😂beklemedeyım dogsun gerısı kolay
Portakalgeliyor BusraUras ya ben yeni mobilyaları taşınınca alıcam 😂 istediğim dolap ve şifonyer var ama kiracılık zor işte bende 1-2 idare edicek dokaplar var ya banyo ya mutfağa koymaya o tarz bişey alıp sonradan başka biryerde değerlendirmek istiyorumm 🙈🙂
Portakalgeliyor Feyzablbl çok pahalı herşey beence indirmde gördüklerni almaya başla yazık günah valla ben 4 ay önce 45 tlye küvet takım aldım şimdi sadece küveti 60 tl 😜😂
Feyzablbl Portakalgeliyor valla çok haklısınız ama hiç bir şey indirimdeymis gibi gelmiyor bebeğe diye girdigim trendyoldan çocuğumun rızkını kendime bir şeyler alıp yiyerek çıkıyorum 🤣
Elif5361 Portakalgeliyor 29 Haftalığım kıyafetler alındı beşik puset ve kendi ihtiyaçlarım kaldı 😊hava aşırı sıcak eriyorum resmen 😨daha yıkanacak ütülenecek ve hastane çantam hazırlanacak bide ev temizliğim var 😁yaparız herhalde doğurmadan
Portakalgeliyor Elif5361 evet ya allahtan benım ev soğuk ama dışarısı fena 😂 ben çok heycanlıyımm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
Portakalgeliyor Nurtrky 😂 benim eksiğim kendim ve buhar makinesi , telsiz , bebek arabası ,beşik ve dolap kaldıı 😜🙏🏻 İnşallah herşey istediğin gibi gider
Deletedmom23234 Portakalgeliyor Yaa ciddi misiniz 👀 ederim tabii ki. Birde toptan alışveriş yapacağız daha temkinli olurum. Çok teşekkür ederim uyardığınız içiin😍😍
Portakalgeliyor Deletedmom23234 ne demek 🙏🏻 Civilde kampanya var bak istersen , e bebekte outlet ürünlerine de göz atmalısın 🙏🏻🌸🥰