GkeCanKaran Kızlar 4.haftamda betam 3310 çıkmıştı herkes cok fazla dedi ikiz olabilir dedi. Ama 4.haftada tek kese göründü. Eğer ikiz değilse bile neden bu kdr yüksek çıkmış olabilir?
1PrensAnnesi GkeCanKaran ikizlik 9 haftaya kadar belli olmayabilir... ikiz değilse bile bazı insanın yüksek çıkabilir bu problem değil benmkide herzmn çok düşük çıkardı bu yapısal bşi☺
merveeed GkeCanKaran benimde 4. Haftamda 4bin küsürdü yarın doktora gidicem bakalım kese görmek için bende merak ediyorum ikiz mi diye
Zeze03 GkeCanKaran benimde 5676 çıkmıştı 5. Haftada tek kese vardı 6. Haftada gittim ikiz değildi yani yüksek çıkabiliyor nedenini bende bilmiyorum tam cnm
tubatayfun GkeCanKaran benim ikizlerim olucak allahin izniyle 😊Beta hcg ikiz olmasina ragmen cok yuksek
Havaa Zor olur ikiz bebek te Allah yardımcın olur inş benim arkadaşım da üçüz oluyor zor günler onu bekliyor
GkeCanKaran merveeed hayırlısı olsun cnm hadi bakalım 🙂 bende merak ediyorum perşembe gidicez doktora bizde kalp atışı için.
GkeCanKaran tubatayfun 6+5 im şuan perşembe günü 7. Haftama giricem kalp atışını duyarmıyız acaba ? 🙈
tubatayfun GkeCanKaran bence duyarsin ben 6+4 de gitdim kanam oldu icin gitdigimde kalp atislarini gordum insallah sende gorursun yada duyarsin canim 😍
Mhk GkeCanKaran ben o haftalarda duymuştum doktor ultrason ekranında görülüyor kalp atışları dedi bende ısrarla sesini duyabilirmiyiz dedim daha küçük sesi duyulmaz ama açalım dedi gümbür gümbür sesini duyduk videoya aldım hatta 😍