Eymenalperen19 Kızlar merhaba 29+4 haftalık gebeyim ve bugün doktora gittim 1600grammis kilosu bana fazla geldi acaba normal mi gebelik şekerim var ondan mı acaba
BegumIscanTunc Eymenalperen19 29 Haftada kilomuz 1215 Gr dı boyumuz da 35 cm di 30+6 da 1720gr 42 cm şuan 31 haftayız
leyla_ok Eymenalperen19 26+6 da gitmiştim en son 1054 kilo çıktı.Bakalım cuma günü kontrol var ne dicek.Şimdi 28+6 haftalığız.
[silindi] Eymenalperen19 29+4üm ben de bugün kontrole gittim. 1352 gr 39cm çıktı. Her bebek aynı değil biliyorsunuz. Önemli bir durum olsaydı, Doktorunuz sizi yönlendirirdi mutlaka. Bence stres yapmayın.
leyla_ok Eymenalperen19 Her bebiş bir olmaz.Dert etme sıkıntı da yapma cnm.☺️ Rabbim çözümü olmayan şeylerle sınav etmesin kimseyi.🌸
Nrydmr Eymenalperen19 korkmayın bebeğiniz sağlıklıysa ister iri olsun ister zayıf🤗 önemli olan sağlıklı olmaları. Zayıf olsa ona da üzüleceksiniz😊 stres yapmayı.
Eymenalperen19 [silindi] tabikide her bebek bir değil genel ortalamalardan dolayı sordum çok şükür önemli bişey yokmuş iri bebek olcakmis
YelizAtilla Eymenalperen19 28 haftalıkken 1200 gr 39 santim di zaten o haftadan sonra hafta başı 150 gr alıyormuş onun alt üst değerleri var bana da doktorum toplu olucak dedi ama baktığımda herkesin öyle kiloları olsa olsa 100 gr fazlalığı vardı ☺️