Dilay24 Bfduam tüp bebeğe başlamasının sebebi siz mi istemediniz yoksa doktor mu tüp bebeği fsh İn yüksekliğinde dolayı uygun görmedi.
Bfduam Dilay24 prowomen bende kullandım üç ay, Dr da kanıta dayalı kanıtlanamasada bir çok vitamin var dedi. İncir kürünü biliyorum, prolaktini yükseltir diye yapamıyorum Bu yedikleriniz yumurtlama için faydalı besinler. Size de Dr mu önermişti?
Dilay24 Bfduam incir kürünü prolaktin seviyesini yükselttiğini bende duymuştum. Benim de prolaktinim ilk 20 sonra 54 sorna 24 çıkmıştı fakat ben uygulamak istedim. Tabiki araştırıldıktan sonra uygulanması gereken bişey. Bende prowomen ı 3 ay düzenli olarak kullandım. Doktorum bana şunu ye şu kürü yap gibi şeyler söylemedi. Ben tüp bebek sayfalarından bir çok bayanın tavsiyesiyle kendim araştırdım uygun gördüğüm şeylerin hepsini yaptım.
Bfduam Dilay24 çok iyi yapmışsın canım, bende araştırdığımda yazdıkların hep karşıma çıktı. Prowomen bende mide bulantısı ve kilo yaptı, sende de oldu mu? İnciri kürü adet bitince mi başlıyoruz? 21 gün yaptın di mi?
Bfduam Fzey9 hormonların iyiyse tüp neden önerdi kiinş kendlilğinden olur. Aynen dediğin gibi kırıklarda hamile kalanlar var.
Fzey9 Bfduam inş yaa 6 ayı geçti deneme süresi olmayınca tüp yapın dedi doktor ama zor ihtimal eşimi ikna etmem ,normal yıldan denemeye devam inşallah yüzümüz Güler bizim de 🙏
Bfduam Fzey9 ben İst canım. Evet özelden kalktı mesajlaşma maalesef. Instagram ekleyelim varsa ordan fikir alış verişi yaparız
Bfduam Fzey9 olur inş sen umudunu yitirme şansın değerlerin iyi. Benim deneyeli on ay oldu. Amh hatırlasana kaçtı?
Dilay24 Bfduam prowomen ın yanında birçok vitamin kullandım hepsi birlikte biraz kilo almış olabilirim. Ama normal de çok zayıf biriyim o yüzden bana o konuda faydası oldu 😇 mide bulantısı da hiç yapmadı. incir kürünü de dediğiniz gibi 21 gün yapıp diğer adetime kadar ara verdim sonra yeniden başladım. Adetin 3.günü başlayıp 21 gün boyunca sabahları aç karnına 1 tane incir tükettim.
Fzey9 Bfduam geçen Aralık ayında baktırmıştım ama amh hatırlayamıyorum tam fsh 9 larda e2 40-50 bişeydi ama amh değerine çok takılmayın demişti doktorum ultrasonla regl dönemi ve bir iki gün sonra vajinal muayenede görünen folüküller daha gerçek sonucu verir demişti o şekilde baktı bugün de hayırlısı artık o kadar çok üzülüyordum ki ama artık tamam dedim bu günden sonra kendimi üzmenin anlamı yok stres de etkiliyormuş gerçekten ,üzmeyin siz de kendinizi ne düşük e2 ne yüksekfsh değerlerle ,ne kistlerle hamile kalanlar var rabbimden ümit kesilmez ….45 inde bile gebem var dedi doktorum bana …