12 kilo aldım 38. Haftadayım 36. Haftamda çatladım sadece göbek deliğimin üstü çatladı cünkü bebeğim sürekli poposunu oraya dikiyor ve orayı aşırı yükseltiyor derim acıyor resmen orayı yükselttiği zaman ve gün içinde sürekli böyle şişirdiği icin o kısım olduğu gibi çatladı, günde 3 lt yakın su içiyorum en pahalı kremlerden tutun vazelin badem kantaron Hindistan cevizi yağı kakao yağı hepsini ama hepsini kullandım ve sürekli sürdüm 1-2 saatte bir göbeğimi kremledim yağladım ve bu işi 8. Haftamdan beri yapıyorum düşünün ne kadar erken başladım 😂😂 ona rağmen 36 da çatladı yapacak bir şey yok olan oldu üzülmeyin kullandıklarımı görseniz ağlarsınız kaç şişe bitirdim yine oldu yine oldu. Ama şuna katılmıyorum ne kullanırsan kullan çatlayan çatlar doğru fakat bu zihniyetle hiçbir şey kullanmamak da doğru değil bence karın geriliyor kaşınıyor en azından bunu rahatlatır ha cok para vermeye gerek var mı derseniz evet yokmuş sonucta çatlayacaksa çatlıyor ama böyle düşünüp de bir şey kullanmamazlık yapmayın evdeki bi nemlendiriciyi bi kaç kere gün içinde yine sürün derim