Arifcaninannesi berilkus Cnm bende ilk sezaryen diye bende sanci nedir bilmiyorum 😂😂gecen sanci geldi korktum hatta 34+1 oldu kdogum memlekette olacak haftaya gidecegim bende bakalim artik
berilkus Arifcaninannesi Ben de yarın sabah NST’ye gideceğim Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin hepimize
F_nur Bende çatı muayenesi oldum bugun kan geldi sümüksü felan degil ama nişan degildir degilmi muayeneden ötürü gelen bir seymiki
Arifcaninannesi F_nur Evet cnm cati muanesi 3 kez oldum normal kanli geldi ama iki gun sonra kanamam bitti ve mukus tarzi damarli kanli bir akinti geldi ve anladimki. Nisanim geldigini oburgunde sancilarim basladi sezaryen oldum ama adet sancisi gibiydi
Serapveminikleri ikinciannelikseruveni olur.Benimde bugün geldi ama yeşim ve berrak karışık sümüksü yapışkan gibi Dr tıkaç dedi işte Nisan yani ilk kızımda mesela.kahve pembe karışık gelmişti 🙏
okunmusciklet ikinciannelikseruveni baktılar 2 cmdi ama sancım düzensiz olduğu için bişi yapamadılar 🤤
ikinciannelikseruveni Bebegim5838 bazilarinda bir hafta suruyomus bazilari aynu gun doguruyomus. Ama sanirim kanlı gelince daha ciddi
ikinciannelikseruveni berilkus e bazi doktorlarda kanli olmasa da sonucta nişan gel kontrol edelim diyo. Doktorlar kendi aralarinda bile uzlasamiyo biz napalim
ikinciannelikseruveni balkiz12 benim sumuksu sekilde geldi bu defa, akinti gibi degil. Haftamda ileri oldugu icin meraklandm
berilkus ikinciannelikseruveni Belden bir şey yok daha bakalım dediğin gibi kim doğuracak 😂 doğurunca yazarım buraya inşallah
F_nur ikinciannelikseruveni Him yok normal eve geldigimde baktigimda beyaz akinti ile kahverengi lekeydi sonra birdaha baktigimda kan lekesi vardi sadece
Mnevvr53 ikinciannelikseruveni benimkisi kahvrengi gibiydi ama kanli vs öyle degildi 1gun sonra doguma alinmistim ilk gebeligimde
ikinciannelikseruveni okunmusciklet ben de bugun bi kontrole giderim. Nisan geldi daha buyuk sekilde cunku ama yine kansiz
okunmusciklet ikinciannelikseruveni doktoruma dün sordum bende renksiz sümüksü yapıda geldi diye renksiz olmaz nişan dedi 🤷🏼♀️ halbuki burda çok okudum bi çok arkadaşın da renksiz gelmiş önce