Arkadaşlar 40 haftami birkac gun gectim ancak sancim acilmam yok, bebeğimde 3800 civarı. Doktor yatışını yapalım suni sanci ile deneyelim olmazsa sezeryan yapalım dedi. 3 4 gun daha beklesem mi bebegim icin de endiseleniyorum icerde de durmasi da riskli. Ama sezeryan olmak da istemiyorum bebegim kendi sancimla gelir mi ki? Sezeryan hakkında bilgim de yok. Genel mi epidural mi iyi olur. Bilgi ve tavsiye istiyorum sizlerden
40 hafta+.. suni sancı-sezeryan-genel-epidural???
Teachermom, başlığı 40 hafta+.. suni sancı-sezeryan-genel-epidural??? olarak değiştirdi.
O kdr sancı çekip sezeryana da alına bilirsin canım iyi düşün ve karar ver zamanı da çok geçirme bebiş için risk biliyorsun ... hayırlısı olsun inşallah kolay güzel doğumun olsun ☺️🙏🏻
Teachermom bekleme bence normali dene olmazsa sezeryan ol çünkü bebeğin kilosu arttıkça normal doğum zorlaşır
Teachermom ben 40+4 de Doğum yapmıştım, yapmasaydım 41 bitimine kadar bekleyecektik zaten. Açılmam olmadı yine suni sancı aldım, bence bi kaç gün daha bekleyebilirsin bi sakınca görmüyorsa doktorun. Baktın olmuyor evet kaka yeme durumundan dolayı suni sancı ile başlayabilirsiniz. Eğer sezeryan olursan da benim görüşüm tabi bu, genel olma derim. Hem bebeğini ilk sen görmüş olursun :)💕
Ciara93 acaba hissedermiyim kestiklerini icimden çıkardıklarını falan korkarmiyim diye endisem var.
minikyuregim evet oyle de bi durum var bu sefer de kilodan sezeryan yapar
Deletedmom35 insallah teşekkür ederim 😊 iste karar vermiyorum
Teachermom anlıyorum, kesinlikle hissetmezsin :) yani bi anestezi söz konusu burada. Dokunduklarını hissedeceksin sadece ama acı Yok. Bilmem ben olsam genel olmazdım :) ama kendini çok strese sokacaksan risk alma tabi
Teachermom Sezeryan olacaksan canım spinal anestezi ile bacakların uyuşturularak ol. Çok rahat ve harika bir doğumdur kendisi ben tavsiye ederim. Hayırlısınolsun
Babyboymom oyle bi korku icindeyim ki genel olsam uyanamayacagim belden olsam ya yuruyemezsem bacaklarim acilmazsa gibi saçma sapan korkulara girdim 😣
Canım sezeryan istemiyorsan suni sancı alıp neden prenses Doğum yapmıyorsun
AhmetPelinKl suni sanci alicam once yine olmazsa sezeryan olacak
Teachermom bn 41 haftadayım normal diye bekliyrm hala kilosuda 4 kg oldu inş bu kdr beklettiler sezeryan demezler 🤷🏻♀️
Bernadoruk doktor gozetiminde misiniz sürekli?
Evet 4 ustune de sezeryan yapıyorlar 🤷♀️
Evet 4 ustune de sezeryan yapıyorlar 🤷♀️
Teachermom 2 3 günde bi çağırıyo valla normal deyip bekletti bugünde sezeryandan bahsetti
Bernadoruk suni sanci denemedi mi
Teachermom yok daha denemedi