Neslihanbew Emineeb Ağustos 10 gözüküyor ama daha erken olur tahminim :) gece uykuları yok , hafif ağrılar var , ödem oluşmaya başladı vücudumda, ara ara nefes darlığı oluyor ,aşırı yeme isteği var bir türlü doymuyorum 😀
Emineeb Neslihanbew Bende aynı durumda sayılırım yeme isteği var yemeden şişlik hissediyorum canım sana önerim suyun içerisine bir dal sapıyla maydonoz ve küçük bir adet salatalığı suya dilimleyip susadıkça içmen işe yaradığını görüyorsun hemen 🌸
Huzurmelegim_28 Emineeb birde son zamanlarda geçse 🥰🤰 heralde evden çıkmaya çıkmaya evden çıkmayıda unuttuk
Ays0 Ağustos 14 doğum ve o zamana kadar nasıl geçecek bu zaman diyorum. Dün inanilmaz bel ağrısı yaşadım parol içtim ilk kez ve ne fayda. O kadar istedim ki eşim belimi kütletsin böyle sırtımı ezsin falan 😂 koca göbeğim ve ben çok hantallaştık yaşlı teyze gibi oldum 🙈
bademsekeri42 Emineeb Ağustos 20 tahmini doğum . Artık hareketlerinden bazen uyuyamıyorum çok hareketli Ayakkabımı giymekte ve eğilmekte zorlanıyorum Nefes darlığı yaşıyorum gün içinde aktif olursam Elim yüzüm şişti fazla kilo almadım ama ödem 😄 Yinede bebeğime kavuşacağım günü iple çekiyorım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 👼❤️
Emineeb Tatlı şikayet bunların hepsi çok güzel bir mucizeyi yaşamaya hazırlanıyoruz hepimiz tüm isteyenlere nasip olur inşallah 🥰🤲🏻