Kuyumcu Hakikitosunpasa benmde ılk gebelıgım 29+3 deyım su azlıgı var erken dogum rıskı var ama bana yatıcaksın falan demedı doktor normal hayatıma devam edıyorum acaba ypmasam mı bılemedım
Hakikitosunpasa Kuyumcu su azlığı yatış gerektirmez ama sıkı takip lazım havuç suyu filan denedin mi benimde 15 gün kadar önce su sınırda çıktı karpuz yedim suan yeterli diyo doktor ama ne etki etti bilemem
zcelik YunSer 30+1 de 2 kg doğması çok iyi gerçekten. Şuan 31 haftalığız 1700 gr. Geçen yine kuzenim 30 haftalık erken doğum yaptı onunki de 2kğ doğdu şuan hala kuvöz de rabbim annesine babasına bağışlasın. Allah kimsenin kucağını boş koymasın
Sadike Hakikitosunpasa Ben 22+5 haftalıkken doğum yaptım 590 gr kilosu ve şuan kuvezde beyin kanaması başlamış doktorlar herşeye hazırlıklı olun diyorlar Allah sizin Bebeginize Acil şifalar versin 🙏
Hakikitosunpasa Sadike küçükmüş yavrum ya insallah atlatırsınız bugunleri insallah hepimiz atlatırız neden erken dogdu
Hakikitosunpasa Jale01 evet yatış gerektiren bi uzunluk benim 28 de 2.5 olup 29 da Doğum başladı ama birden olduğu icin ilac yatış hiç bişey yapamadık engel olamadık. Dikişin varsa uzunluk cok önemli değil sıfır uzunlukla 38 e gidenler cok var grupta dikiş tutuyormuş
Jale01 Hakikitosunpasa evet progestan 200luk alttan aliom haftada 1 proluton magnezyum coraspirin elevit kullanıyorum
Hakikitosunpasa Guzel_anne onu diyemiyorlar zaten Bi günü bi gününü tutmuyor insallah sağlıcakla gelir evine
dthealthy Ben de geçen hafta 28+5 de doğum yaptım bebeğim 1hafta yaşadı dün toprağa gömdüm çok acı çokk 1420 kg idi benimkide kalbi durdu dün müdahale ettiler ama dayanamadı yavrum
Hakikitosunpasa dthealthy basın sağolsun benimde 21 haftalık bi ölü Doğumum oldu onlar bizi cennette bekliyor şefaatçi olucaklar inşallah 😞
tgba22 dthealthy basın sagolsun gerçekten çok acı.ben de 28+3 m bu haftalarda çoğunlukla yaşıyor aslında ama tabi allah bilir
ecemp161013 Sadike enfeksiyon miktarınız neydi acaba biliyor musunuz yada e nabizda görüyor musunuz benimde riski var ve crp 31
Sadike ecemp161013 bilmiyorum çok kötü olunca acile gittiğimde öğrendim zaten bu kadar yüksek olduğunu