Elif2912 Esenburhan123 postumu dikkatli okusaydiniz keske iki cocugumdada sigaraya vakit ayirmadigimi anlardiniz bu konuda hassasiyet beklerdim acik bul laf sok ama inan onemsiz ne dedigin hanimefendi sordugunda aklima ilk bebeggim geldi ve kizim kolik bir bebekti bez yikamak gibi bir vaktim asla olmadi ki olsa bile ugrasmazdim buda benim fikrim ister begen ister begenme dedigim gibi yaptigin yorumdan sonra fikrin onemsiz
Zeynep616161 Elif2912 kaynanam yardımcı olacaktır bana kardeşim biraz da ona dayanıp denemek istiyorum, çünkü 2 3 çocuk olunca artık deneyemem bu ilk çocuk kafam en rahat bunda olur sanki
momof3 Esenburhan123 Çocuklar Tabiiki uyuyor ama o bulduğun 1 saatlik vakitte bir fincan kahve içmek,ayaklarını uzatmak kendinle vakit geçirmek için can atıyorsun 🌝 Bebekleri düşündüğümüz kadar kendi psikolojik sağlığımızı da düşünmek zorundayız bence.Tek boşlukta çamaşır atıp,çamaşır toplamak hiç kolay değil
Zeynep616161 momof3 kaynanamla kaliyorum yardımcı olacaktır bana kardeşim ondan böyle bir şeye cesaret edebiliyorum, cokda iyidir yardım eder
aysemeva13_ Busra1606 canım üç dört günde bir birikenleri yıkıyorsun kimsenin lafına bakma. Çocuğun üreme organları için artık bunlar gerekli şimdiki gençlikte yumurtlama oranlarına bak eskiye göre ne kadar da düşük. Bununla beraber pişik sorunu da olmuyor ekonomikde oluyor. Yundon_ybb den alabilirsin gönül rahatlığıyla
Mom726272 Zeynep616161 amaan yerinde olsam hiç uğraşmam denemeden bilinmez ama az çok tahmin eder insan 2. Gebeliğim ne ilkinde ne bunda o şekil bezler aklımın ucundan geçmedi ha sen kararlıysan dene bakalım
Zeynep616161 Mom726272 kullanmış olup da amaaaan deneme uğraşma değmez demiş olsaydın sözünu onemserdim ama kullanmadığın için sözünü yabana aticam kardeşim 😅
cigdemtureli aysemeva13_ canım merhaba, bende yundon dan aldım nasipse doğumuma 1ay kadar kaldı.. Kullandın mı acaba başladınız mı nasıl gidiyor? Ben tuvalet iletişimi de deneyeceğim burda bakınıyorumda var mı kullanan uygulayan diye sormak istedim
bitanembugram aysemeva13_ Bende bu bezler den düşünüyorum ama biriktirirken koku olmuyor mu ve büyük tuvaletini yaptığın da ne yapıyorsunuz tazikli suyla pisliği atıp mi makinaya atıyorsunuz yoksa hiç temizlemeden direkt mi makinaya atıyorsunuz
Zeynep616161 Btl3407 ilk anneliğim olacak, ybb deneyeceğim, tuvalet iletişimi yapabilir miyim bunu zaman gösterecek kardeşim
aysemeva13_ Zeynep616161 ben Allahın Suriye sınırında eşimle tek başımayım. Hiç kimsemiz yok ben cesaret ettiysem sen hayli hayli yaparsın.kendine güven her şey çocuklarımız için
Mom726272 Zeynep616161 valla deneyecek uğraşacak olan sensin umarım heveslendiğin kadar pişman olmazsın da işine yarar
Rabia112 Zeynep616161 Bende ilk doğduğu iki ay kullanmak istedim. Dokuz ay suda bekleyen poposu birden bire pişik yapan bezlerle buluşmasını istemedim. Ama çevrem sağolsun almama müsade etmedi onca kullanan insan olmasa neden çıksın bu bezler. Ama siz yapmayın fikrinizden dönmeyin ilerleyin 😊 illa bir yolu bulunup yapılır. Ayrıca daha ekonomik olduğunu düşünüyorum
Zeynep616161 Rabia112 çevreme haber vermicem kardeşim çünkü fikrim çok yeni endişem de var nasıl olur yapabilir miyim diye, durumumuz iyi çok şükür ayda 7 8 bin giriyor eve kirada da oturmuyoruz eşim uğraşma yapma etme diyecek alıp kullanınca görsün bebişin poposunda o zaman çok fikir beyan edip beni çaydır az, ilerde oda çok memnun kalır diye düşünüyorum
Zeynep616161 midekoruyucu mide koruyucu seni bir çok postta görüyorum, kendi postumdada görmek beni mutlu etti, merhabaaaa💕 ilk gebeliğin mi, ilk deneyimin mi olcak benim gibi
aysemeva13_ Zeynep616161 şuanlık 140 ödedim. İlk önce malzemesini göreyim iyi gelirse yine alırım dedim. Eksiklerimi de alınca 200 ü bulur muhtemelen.
midekoruyucu Zeynep616161 merhaba canımmm ❤️ Evet benim de ilk gebelik ve bebeğim için sağlıklı, kendim için de ekonomik olanı tercih ediyorum. Ybb sakın vaZgeçme biz kadınlar çok güçlüyüz istedikten sonra herşeyi yaparız 💪🏼 buna inanıyorum
midekoruyucu Yeni474747 ben de 2 cover 20-25 iç bez yapmayı düşünüyorum iç bezlerim henüz hazır değil ama 30 da olabilir ne kadar çok o kadar uzun süre dimi. Bi de kova aldım iç bezleri su da bekleteyim diye sz nasıl biriktiriyosunuz
Zeynep616161 midekoruyucu kovada bekletmek fikri beni ürkütüyor, midem kaldırır mı diye, daha önce hiiiic bebek değişmedim midem hassas, ne ablamın ne abimin çocuklarının altlarıni, değisilen odaya bile giremedim, kendi çocuğunda farkli olur diyorlar umarım olur
Yeni474747 midekoruyucu Su dolu kova da bekletmek koku yapar kuru şekilde bekletip makinaya atmadan önce kakalari akitiyorum legende. Önce 30 dk soğuk suda yıkıyorum çünkü direkt sıcak suya temas ederse koku siner. Sonra deterjanlı yıkama yapiyorum ayrıca deterjanın doğal kimyasal olmaması gerekir yoksa pişik yapar ve 800 devir de olmalı
Yeni474747 Zeynep616161 biz hazır bezin zararlarını okuduktan sonra çevrem pek umrumda olmadı bebeğimin sagligi önemli olan