Meryem04 Nurayaz canım ben her hangi bi lekeye bulaşık deterjanı koyuyorum ustune 5 dk beklütip atıyoeum makineye lekesi çıkıyor
Nurayaz Meryem04 makina için olan mi elde yıkama için olan mi kuzum . Makina deterjanını duymuştum da bi yerden suda eritip lekeli seti icjnde bekletiyorlarmis ama 😂 bilemiyorum
Meryem04 Nurayaz şarzım 4% büşü haber etti de girdim. Bildirim gelmiyor ki haberimiz olsun 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀yazmasam bilesin. Eşim şarjımı almış
Nurayaz Meryem04 😂😂 denicem o lekeler çıkmazsa esimin çenesinden kurtulamam hep onun kıyafetlerine bişey oluyo 😂😂😂
Meryem04 Nurayaz çlkar inşallah. Bulaşık deterjanı çoğu lekeyi çıkartıyor. Eşimintişörtüne bebek yağı dökülmüştü kaç kere üst üste yıkadım çıkmadı ki çıkmaz biliyorsun. Fairy döktüm beklettim az biraz. Attım makineye izi bile kalmamış
Nurayaz Meryem04 tamam 😂😂 evde tek şarj mi var 😂😂 git yarin al bitane. Insallah çıkar 😁 yari sonuçu yazarim 😂😂
Nurayaz Meryem04 yok kuzu serum takmadılar yarin da azalmazsa öyle takcaklar bütün girilebilecek damarları patladı çocuğu dinlensin oda dedi doktor. Şimdilik sivi kaybı cok değil dedi
Meryem04 Nurayaz inşallah çabucak iyileşir. Haber verirsin canım. ❤ peki rota viruse yakalandıktan sonra aşısı yapılıyormu yine de
Nurayaz Meryem04 evet hastalık gecince yapılıyor . Ama asi da yapılsa korunma sansi yüzde 80 falan. Yakalanırsa da hafif atlatıyormus. Bitsin hastalığı bende yaptircam. Bide menenjit aşısını yaptircam ondan da korkuyorum.
Meryem04 Nurayaz bizde isimlerini bilmiyorum çevirisi ne aşıların ama ben de yaptıracam Allah sağlıklarıyla yokluklarıyla sınamasın. En kötü günü bu olsun küçük adamımızın, anca gülücüklerine sevincine mutluluğuna şahit olasın canım
Nurayaz Meryem04 yaa seni ben yerim 🤗🤗 güzel kalbinizi seveyim . Inan her gece hepinize dualar gönderiyorum bende . ❤❤ Cok seviyorum sizi gormedigim dostlarım 🤗🤗
Meryem04 Nurayaz ben de seni seviyoree cano 🥰🥰🥰 Allah güzel gönlüne göre versin. Ne mutlu bize duanda yer edinmişiz Nur tanem.❤
Nurayaz Meryem04 Utandimm bee 😂😂 bu romantiklik beni aşar 😁😁 Kızlar görmesin bak 😂 wilicigim gorerse hele kıskanır 😂😂😂