Wili Meryem04 @Dubletombikdoner . Gittik hastaneye .Kayananam olcakta geldi . Daha giderken bile üşütünce oluyor bu hastalık diyo . Doktora 50 kere sordum usutmeyle alakasi var mi diye yok dedi . Kadına bi türlü anlatamıyorum. Allahim cehennem ol dicem artık girtlagima kadar geldi . Gidene kadar sar annesi üstünü ört annesi . Mal midir nedir ya bebegin zaten ateş-i var . Birgun katıl olcam katil olmasam bile bigun yuvam yıkılırsa vallahi billahi bu kadındır sebebi . Sirf ondan kurtulmak için alip başımı gidesim geliyor . 😑😑
Neyse sonuca gelirsem. Ishal maması yazdi bebelac lf diye bir mama . Enterogermina gunde 1 kez mamasına karıştır dedi. Ateş-i biz hastaneye gidene kadar kayboldu resmen 😂 sizin dualarınız sayesinde olduğunu düşünüyorum 🤗🤗 doktor bidaha ateş-i cikmaz sanmiyorum dedi . Yarın azalmazsa öyle serum takalım dedi . Oglum hastaneyi görür görmez ağlamaya basladi . Dün ne kadar aglattirlarsa hala sesi kısık yavrumun . Doktor da kıyamadı . Damarlarida patlamış hem onlar biraz iyileşsin dedi kusması yokmuş hem kusma olursa o zaman korkmamiz gerek dedi . Ankaradakiler abartmış biraz . Yok yatış verelim hemen, yok solunum sıkıntısı var hava verelim yatmasi gerek ,mutlaka serum takılması gerek ,sıvısız kalmis kan bile alamıyoruz. Neler neler dediler .😔 su isini bilmeyen insanların hepsini bir araya toplayıp yaksam bana ceza verirler mi 😒😒 dünden beri ağlamaktan helak oldum. Burda doktor ne kadar guzel anlattı sakinleştirdi beni . Ateş-i de düşünce oglumun icim rahatladı biraz . Insallah geri ateşlenmez. Guluslerini ozledim küçük adamımın 😔
Sizede çok teşekkür ederim . Evden çıkarken ateş-i 38.2 olan çocuk hastaneye kadar ateş mates kalmadi vallahi bu duanın gücüdür başka biseye inanmam 🤗🤗🤗
Bu arada zeyno hamile misin 😂😂