Yasminela Nefes nefese kalıyorum artık eğilmek zorlaştı kaburgamın üzerine çıkıyo sağ tarafa sürekli 😂
RabEm Iznil Iznil geçen gittiğimde kafası aşağıdaydı durduğu pozisyonu söyledi doktorum ama yerinde durmuyor ki habire yer değişiyo ultrason çektirmedi
RabEm damlali gittim olabilirmiş bebek toplanıyormuş ve bebişin kilosu 2100 dedi biraz geriden geliyor dedi moralim bozuldu ya ☹️
Yuceroglu RabEm aynısı bende de oluyor özellikle akşamları. Hava sıcak olunca iyice fena oluyorum. Hemen yatağa uzanıyorum. Biraz daha rahatlıyorum
damlali RabEm benimde o civarda kuzum kilosu doktorum normal dedi biz kilolu bebek sevmeyiz dedi sağlıkla gelsinler kemik gelişimleri önemli sıkma canını muz süt ye😘
Esra_42gunindi RabEm olmaz mı canım ya hem de tam göğüs altımda toplanıyor nefes alışın bile değişiyor ağırlaştığım için rahat oturamıyorum zaten uzandığımda daha rahat ediyorum ama geceleri uyku arasında dönerken bile toplanıyor işkence gibi geliyor dönmek
Cigdemmom RabEm 33+4 üz 4,5 gündür gaz sancısı çekiyorum ara ara gelip aşırı ağrı yapıyor yaşayan var mı
RabEm Cigdemmom evet bende de oluyo gaz sıkışması bunun için eşimden destek alarak egzersiz yapıyorum
Sed22-09 RabEm evet benimde aynı aşırı can acıtıcı bir durum, birde alt kısımda adet ağrısı gibi ağrılar meydana geliyor kirleniyorum o an yürüyemiyorum sanki, mide yanmasıda cabası eskiden tek gece yanardı şimdi sürekli yanıyor 🤦♀️