aycanasel susam_18 muz zaten cok sevdigim bir meyveydi simdi de bir maymun kadar tuketiyorum diyebilirim,maden suyu da vazgecilmezlerimden 🤰🏻
aycanasel esinaltintaas zaten begenmedikleri bi pozisyonda olursak resmen tepki verip kendimize ceki duzen verdiriyolar 🤣 geri kalanlar da hallolur ya daha vakit var🙏🏻
esinaltintaas aycanasel Gerçekten öyle kan sulandırıcı iğne vuruluyorum kollarım mos mor sağa sola yatmaktan iyice ağrıyolar tam rahat bir pozisyon buluyorum bütün ağırlığı oraya verip ittiriyor daha içerideyken rahat vermiyor çıkınca düşünemiyorum 😂😂
MDT aycanasel bugün itibariyle 32 olduk.öğlen doktor kontrolümüz var. Bakalım neler diyecek.benim ara ara mide bulantılarım hala devam ediyor hiç geçmedi. Onun dışında akıntım çok var. Tabiki gece tuvalete kalkmaktan uyuyamamk da var. Bınlar dışında çok fazla ağrım sızım ödemim vs yok ama bugün biraz sancı çektim nedense duş alınca biraz rahatladım. Umarım bir sıkıntı yoktur. 🙏
aycanasel MDT umarim hic bir sıkıntı yoktur sizde de bebiste de,sağlıkla gelsinler de tüm agrilara raziyiz 💛
Filiz161 aycanasel bende 32+4 günlük gebeyim ikinci gebeliğim mide yanması dışında pek bir sıkıntım yok çok şükür
ftmlgz aycanasel teşekkür ediyorum doktorumla ayda bir görüşüyoruz bu haftadan itibaren değişir diye ümit ediyorum sezeryan yanlısı gibi gelıyor bana normal dogurmak istediğimden bahsettim spor yapmamı önerdi ama detaylı bir şekilde hiç dogumdan konuşmadık
aycanasel ftmlgz hayirli doğumlar olsun şimdiden hemen hemen ayniyiz pozitif dogum hikayelerinde okuruz insallah 💛
Filiz161 aycanasel öyle hamdolsun hamileliklerim rahat geçiyor yormuyor bebislerim ta ki gelene kadar 😃
Aysekoroglu aycanasel teşekkür ederim tam bitti rahatım dedim tekrar başladı doğuma az kaldı ama işte annelik kolay değil birsürü sıkıntı çekiyoruz