aycanasel ftmlgz ftmlgz bebisler saglikli olsunda gerisi hallolur. Hem simdiki aklim olsa bende sizin gibu yapardim inanin. 28 haftada akliniza gelebilecek herseyi hazir duruma geldi simdi oyalanacak hic birsey yok 🙄
ftmlgz aycanasel olsun yinede iyi yapmışsınız bikaç haftadır halsizim umarım hamilelikte son zamanlara gelenlere bir enerjı geldiğini yazıyor ondan bana da gelir bir an önce
atlasinannesii aycanasel hafta 32 +4 bugün aile hekimine gittim 4 haftada 8 kilo almışım kendimi panda gibi hissediyorum 😂😂😂😂😂 ve geceleri en erken de 4 de uyuyorum mide yanması vs yüzünden
aycanasel atlasinannesii ay o mide yanmasi nedir ya hayatımda ilk defa boyle bisey yaşıyorum düşmanıma vermesin 🤣
aycanasel Melikekpln ya toplanma bende de var ve bazen korkutuyor yani tekmelere alistik da toplanmalar bir garip geldi bana
susam_18 aycanasel ben 27 haftalık hamileyim malesef bende de oluyor. Toplanma,sertleşme karnınıza acı vermiyorsa 10 saniye sürüyorsa önemli birsey yoktur inşallah. Günde 2 kez magnezyum içiyorum biraz azaldı.
25647 Bende yeni 31+1. Haftadayım ama kaşıntı beni bitiriyor ya özellikle sırtım sanki böcek ısırıyorda huy kapıyorum gibi kaşınıyor :( gece uyuyamamkta çabası :()henüz doktora da gidemedim 3 hafta sonrasına çağırdı bakalım ne olur o zamana kadar
Aysehuma_33 25647 bende de var canım gebelik kolestazından şüphelendi doktorrum bu haftalarda ortaya çıkıyormuş hemen baktır istersen
atlasinannesii aycanasel aç kalsam yanıyor tok kalsam yanıyor su içsem midem sisiyo bakalım doğursam da kurtulsam şu mideden diyorum
25647 aycanasel aminnn elim kolum sırtıma uzanmıyor beş dakikada bir eşimin yanına koşuyorum şurayı kaşırmısım yetişemiyorum diye 😂
Esediii ftmlgz bende bugun girdim doktorum 32 de basladigini syledi artik 2 haftada bir giricksin dedi
aycanasel ftmlgz bende ona cok guvendim ama aksine yastik gördüğüm yerde uyuyorum ilk haftalarimda da boyleydim gecmisti ama simdi yine uykuya düşkünlüğüm basladi ancak gece uykusu degil sadece gündüz uykusu 🤷♀️
Esediii ftmlgz onu henuz yapmadi ama sanıyorum birdahakine bilgi verir şuan bisey demedi 2 hafta sonra gittigimde bence yapacak bu gittiigimde bekliyordum ben olmadi 😄
ftmlgz aycanasel bende öyleyim gece sık vc ihtiyacı oluyor aniden uykum kaçıyor derken sabahı zor edıyorum sonra tüm gün halsiz
ftmlgz aycanasel ben en son 28. Haftamda gittim doktora bu gidişim cuma günü olacak bilmiyorum nst ye girmemi ister mi alttan muayene eder mi
aycanasel ftmlgz zaten gece olunca benim kiz icerde resmen partiliyor,sirt agrisindan uygun pozisyonu bulup uykuya dalamiyorum tam herseyu hallettim kiz uyudu pozisyonu buldum dalicam bu seferde kosa kosa tuvalete haydi sil baştan 🤣🤣
Aysehuma_33 aycanasel bende 32 +5 im iki haftadır kasılma oluyor kaşınma var bebisleriniz kaç kilo ben geçen hafta gittim iki kiloydu sanki az geldi bana
aycanasel Aysehuma_33 31+0 da gittim en son 1950 gr di benimkide. Endiselenmeyin bence dusuk olsa doktorunuz bilgi verirdi 💛
Eylemmm1655 aycanasel Bende 32+5 oldum ama benim de gobegim batıyor o yüzden sağ sol dönmekten uyuyamıyorum zaten sırt üste asla yatamıyorum içime baskı yapiyo bebek
aycanasel Eylemmm1655 Eylemmm1655 uyku daha bebisler gelmeden en büyük sorun olmus ya hepimizde allah kurtarsin cumlemizi
ftmlgz aycanasel benim bebeğim de kız hareketli sürekli gündüzleri iyi de geceleri bende bazen rahatsız oluyorum :( onlar iyi olsun da bu süreç geçiçi inşallah )
25647 Aysehuma_33 randevusuz almıyor kuzum doktor,gitsem bile en az iki hafta sonrasına veriyor tarih ve bacaklarımın üst kısmı kul kökleri kanlı kanlı gözüküyor:( hani böyle sivilce sıkılırda sonra bi kırmızılık kalır ya öyle )