Cylncyln_01 mrskement 41 e kadar yolu var normal doğum görünüyor diye bekletiyor bend ebir mucize bekliyorum biran önce gelsin diye
mrskement Cylncyln_01 ya riskli degilmiymis o kadar beklemek peki bnm doktorum da beklicek gibi ama Bn korkuyorm bişey olur diye beni kiminde gelesi yok gibi
Anneyim23 semrakin_16 bnm üçüncü bebeğim ilkinde de sancım vardı suni sancıda verdiler daha erken geldi bebeğim, ikinci de de verdiler ama evde çektiğim için sancıları fazla almadan doğdu biliyorum yani nasıl bir ağrılı süreç olduğunu
Seldamm Cylncyln_01 merdiven inip cik bide yuru canim 10 adet kadar hurma tuket bakalim faydasi olacak mi
Cylncyln_01 Seldamm canım günde 3 defa 5 katı inip çıkıyorum hurma yiyorum 6 8 bin adım atıyorum squat yapıyorum bunca şeye rağmen açılma hic yok
Cylncyln_01 mrskement benim dr 40 a kadar beklerim sonra muane eder duruma göre bir yol belirleriz desi bende merakla bekliyorum iste
Cylncyln_01 mrskement inş canım bende bir hevesle gittim annem şehir dışından geldi doğum yakın diye ama 1 cm bile açılma yok nasıl olacak bilmiyorum
191015 Cylncyln_01 evet kuzum bi leğenin içine sıcak ılık su doldur otur 15/20 dk günden iki defa yap rahim ağzına da zeytin yağıyla iki parmağınla masaj yap hem yumaştır hemde Doğumu kolaylaştırır
mrskement Cylncyln_01 bnmde aynı annem gelecekti memleketten dedim gelme dogmuyor doğunca gelirsin ablam 37 de doğurmuştu Bn de hep erken dogururum diyordum ama her bebek gerçekten farklıymış korona da geçirdim bide ona rağmen erken doğmadı oğlusum içeriyi sevdi heralde 🤦♀️😅
Cylncyln_01 Rabisasell Evet doktor normal doğum dedi şimdilik ama dün acile gittim sancim var diye açılma yok dedi 39+4 oldum hiç olmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum