Hazeleyes_ 12+5 de ikili tarama için gittiğimde doktor tahminde bulundu tahmin demiyim söyledi ama sen hazılrık yapma hemen dedi 14 de gittim aynı cinsiyeti yine söyledi
Nlfrylmz dilaraonat biz öğrendik 🌼 kızımız olucak hayırlısıyla 💞 erkek olursa erken kız olursa geç öğreniyorsunuz olayı bence yanlış bebeğin pozisyonu ve doktora bağlı.
dilaraonat SerpilEsra benim karnım 3 aylıktan fazla gorunuyo suan bide one dogru yana yayılmadı çerkinleşmedim bide 😂
Kirmizivosvos dilaraonat ben 11+1 de tahmini şekilde öğrendim bu haftasonu ama bir aya netleşecek bir sonraki kontrolde net olcak 😊🥰 değişebilir dedi.
Hatice2311 dilaraonat bende 12. Haftada öğrendim lakin şöyle doktor kesin değil kordon değilse pipi dedi 16. Hafta da netleşti 💙
Gul716 dilaraonat bizim prensesimizi 11+6 da tahmin yaptı Kıza benziyor dedi 12+2 de ikili taramada kesin kız dedi şu an 22+2 deyiz prensesimizi bekliyoruz 🤲🏻💗 erken gösterdi kendini bizim çiçeğimiz 😂
Ec3032 19.haftada ogrendik erkek denildi ama detayli ultrasonda kiza benziyor dedi yine bi tekrr dtyli ultasond a belli olucak.
Nilaylks dilaraonat 12+3 ye ikili tarama testinde öğrendim bacakları açıktı doktorum da %90 dedi sonradan da değişmedi 🌸
Mother__25 Bende bugün öğrendim 12+4 tahminde bulundu kıza benzettim dedi bir ay sonra daha net belli olur dedi 🥰
Zero2344 dilaraonat ben tam 12.haftada öğrendim canım kızım olacak inşallah doktorum da bakar bakmaz söyledi