miniginannesi9 Guzel_anne nasıl geçti hastane serüvenin, memnun kaldin mi, ebeler ve doktorlar ilgili miydi, normal mi sezryan mi yaptın, kaç gün kaldın hastanede 🙈🙈
Guzel_anne miniginannesi9 doktorlar hemşireler şahane her sorduğuna cevap veriyor çağırdığında hemen geliyor emzirme danışmanları hep yardımcı oluyor emzik mama yasak 2 gece kalmak zorunlu 3 cü gün taburcu olunuyor bebekte veya annede sıkıntı yoksa ben çok memnun kaldım ikinci sezaryen oldum spinal
Msydn6 Ennna Evet ultrasondan muayene oluyor nstye bağlanılıyor, gerek görülürse alttanda muayene oluyor tahlil yapılıyor vs bu şekilde
Hiraninannesi1 1busraa bende biraz o yüzden pazartesi gideceğim kendimi normal hissettiğim sürece haftaici gitmeye devam 😂
Ftm_08_61 Merhaba siz kaç hastalıkken sezeryan oldunuz mecburimiydi ben 39 haftamı doldurdum açılma sancı yok sezeryan olmak istiyorum ama alırlarmı acaba çam ve sakuraya gidiyorum daha yeni acile gittim belim çok ağırlıyordu sezeryan olmak İçin ne gerekiyor🤭
miniginannesi9 Ftm_08_61 ilk sezeryaniniz mi olacak? Devlet hastaneleri isteğe başlı sezeryan yapmıyor malesef
miniginannesi9 Ftm_08_61 acilden giriş yapınca muayene ettiler mi sizi cam ve sakurada yoksa sadece nst ve çatı muayenesi mi yapiyolar
Ftm_08_61 miniginannesi9 sadece çatı muaynesi nst baktılar açıklık yok sancı yok gidebilirsin dediler 39 haftalıgım😏yani oram buram parçalamana kadar bekliycem sezeryan istiyorum ama onuda yapmazlar
miniginannesi9 Ftm_08_61 ilk gebeliginizse ve zorunlu bı durum yoksa normal doğumu bekletiyolarmis 40-41 e kadar
Ftm_08_61 miniginannesi9 evet ilk gebelik çatı yapın dar diyorlar bende ondan korkuyorum. İşte sezeryan isteme sebebim 😃hayırlısı olsun inşallah
miniginannesi9 Ftm_08_61 Allah Allah, çatınız darsa nneden tarih vermiyolar ki, bebek kaç kilo küçük mu, acaba ne düşünüyorlar🙄
miniginannesi9 Ftm_08_61 tez zamanda olur inşallah dogumunuz, hayırlısı olsun artık. Ben de 36+4 um, randevu arıyorum ama bulamıyorum bakalım bizimki nasıl olcak, acilden girişi kaçıncı haftadan beri yapiyosunuz
miniginannesi9 Ftm_08_61 randevu bulamazsam ben de acilden girmeyi düşünüyorum ama her acilden girişte çatı muayenesi tekrardan yapiyolar mi
Ftm_08_61 miniginannesi9 evet her girişte yapıyor hiç kasmayın kendinizi okadar rahat geçtiki her seferinde kanama bile olmadı gerçi benim açılmam yok belkide ondan kanamadı polikliniğe randevu yok evet bir haftadır takipteyim acile giderseniz orda oturan kızlar gıcık biraz almıyorlar biraz agrım falan var deyin yoksa bile