Hiraninannesi1 69eyma evet biliyorum eski carsamba pazarinin ustunde bende sıla avm caddesindeki bimin az aşağısında ptt nin oralarda oturuyorum 👍tanıştığıma memnun oldum yakınmışız 😅👍
Msydn6 Hiraninannesi1 Ben orada doğum yaptım sezeryan olmuştum ilgiden alakadan hastaneden gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ederim🌸🤗 normalde orası dahil hiçbir devlet hastanesi son dakika bile gitsen doğuma geri çevirme gibi bir davranışları olamaz mecbur kabul edip alırlar fakat şuan pandemiden ötürü yoğunluk var ve bazı durumlarda sevk yapıyorlarmış sizin haftanız yaklaşmış zaten 37. Haftadan sonra acil yeşil alan triajdan kayıt açtırıp muayene olabilirsiniz doğumuda orada yapmak istediğinizi söyleyin yardımcı olurlar muhakak 🌸
Msydn6 ebru23 Doğumdan sonra bebeği görmesi için babaya sadece 15 dakika izin veriliyor cnm böyle bir hakkı var bende sezeryan oldum orda ve doğumum sahura doğru olmuştu eşimi eve göndermiştik o hakkını gündüz gelip kullandı mesela onun haricinde yasak yukarı çıkarmıyorlar,
Ftm_08_61 miniginannesi9 ben ilk günden beri gidiyorum biraz randevu almak zor oluyor sürekli takip etmek gerekir MHRS üzerinden sürekli farklı doktor denk geliyor Aynı doktora mümkün degil çünkü jenekokoji veya konuşanlara bakıyorlar gayet memnunum hastaneden doktorlardan bir doktora gıcık olmuştum ama😄neyse 37 haftadan sonra yeşil ışık açıyorlar randevu almadan acilden giriş yapıyosunuz 39 dan sonra sezeryana alıyorlar normal doğum 41 kadar bekletiyorlar. Ben şuan 35 haftalık hamileyim bakalım inşallah yoğun olmazsa orası orda doğum yapacağım ama bu ara çok yoğun çevremde birkaç kişi özelde sezeryan oldu almadılar oraya umarım açıklayıcı oldu
Hiraninannesi1 miniginannesi9 merhabalar bugün gittim acilden giriş yaptım triyajdan kayıt açıldı yeşil alana gönderdiler muayene için maksimum 10 dakika bekledim muayene ettiler kesinlikle ilk gidecekseniz yanınızda ultrason resmi olsun soruyorlar çünkü ben hepsini götürdüm sonra nst için bi yarım saat bekledim iki tane yatak var hastane çok temiz doktorları tatlı sorularınızı yanıtsız bırakmıyorlar ben çok beğendim haber verirsiniz demiştiniz bir problem yaşamadım ve gerçekten hastane çok içime sindi özel hastaneden pek bir farkı yok 👍🙏😘 kesinlikle karışıklık olmuyor üst üste olan insanlar yok acili bile böyle ise dogumhanesini düşünemiyorum 👍
miniginannesi9 Hiraninannesi1 merhaba canım, cevap için teşekkürler. Bugün giderken randevulu mu gitmiştin, yoksa randevusuz mu
1busraa yavrukom Hiraninannesi1 ben 37 haftadan itibaren acilden gitmeye başladım oraya muayeneye geldim diyorum öyle bakıyorlar canım her seferinde alttan muayene ediyorlar üç günde bir gel dediler bana daha dün gittim 37+6 ydim şimdi de cumartesi ye denk geliyor hafta sonu kapalı dedi her hangi bir ağrı sancı yoksa pazartesi gel gene kontrole dedi canım
Hiraninannesi1 1busraa beni de 3 günde bir çağırdı alttan muayene yaptılar pazara denk geliyor ama bende pazartesi gideceğim inşallah 🙏
Hiraninannesi1 1busraa acil olduğu için açık dedi nst deki kız ama bilmiyorum pazartesi gitmek daha mantıklı bencede 👍
1busraa Hiraninannesi1 evet canım acil sarı alan açık ama yeşil alan değil ben gittim geçen pazara denk gelmişti dedi ağrın sancın yoksa niye pazar geldin felan pazartesi gelseydin dedi bakmicakti nerdeyss ben dedim doktor üç gün sonra gel dedi pazara denk geliyor hatta sarı alana gel dedi dedim o da diyor doktorlarda inadına mi yapıyor burası acil felan ama gene de bakmıştı yani
Hiraninannesi1 miniginannesi9 randevusuz gittim canım 38 olmuştum bugün 3 günde bir gelin randevu almanıza gerek yok dedi 👍
miniginannesi9 Guzel_anne selam canım, bebek doğunca hep yanında mi kaldı, ve tek kişi mı kaldın odanda
Hiraninannesi1 1busraa bende biraz o yüzden pazartesi gideceğim kendimi normal hissettiğim sürece haftaici gitmeye devam 😂
Guzel_anne miniginannesi9 merhaba evet bebeğim hep yanımda biyere götürüleceği zamanda refakatçinle gidiyor odada 2 kişiydik bazen bir kişide oluyor
miniginannesi9 Guzel_anne nasıl geçti hastane serüvenin, memnun kaldin mi, ebeler ve doktorlar ilgili miydi, normal mi sezryan mi yaptın, kaç gün kaldın hastanede 🙈🙈