1yildirim-bebek Ekim sonu kasım Başıyım nasil gidiyo sizde benm cok sukur basından beri iyi gidiyo yarin 12hafalik oluyorum şukür rabbime😍😍
Serpiltsn Ilkayy aynıyız o zaman 😍program benim de yarına gösteriyor 17 haftalık diye ama ben doktor kontrolüne göre hesap ediyorum orda bi gün önde bebekte 🤣
Serpiltsn Ilkayy bana da öyle dedi 21-24 arası detaylı diye ben biraz geç girmeyi düşünüyorum tam netleşsin diye 😇 24 e yakın olablir
Tugce_arbag 1yildirim-bebek evet bir yanlışlık var hesaplamanızda. Sizin kadım sonu aralık başı olmadı gerekiyor doğumunuz
silakabadayi 1yildirim-bebek 14 haftalığız bizde 22 kasım görünüyor tahmini ama sezaryen olcağımız için daha erken da olabilir ☺️
Ayum21 1yildirim-bebek merhaba 30 Nisan’da boş gebelik teshisindenn 10+2 gebeyken kürtaj oldum eğer bebeğim olsaydı bende tahminen kasımın 23 gibi yapacaktım doğumu.. ALLAH KUCAĞINIZA SAĞLIKLA ALMAYİ NASİP ETSİN
1yildirim-bebek Ayum21 canım onu bende gcirdim sakin umitsizlige kapilma bende 4 sene sonra hamile kaldım ama bende yapşiklik cok vardı ona ragmen düsün vardır bir hayır emin ol
Serpiltsn Ayum21 bende yaşadım 9 haftalıkkenmuetaj oldu kalbi durdu Allah hayırlısını nasip etsin Herkes icin insallah