-fabulousmom1 Adalina09 gerçekten sabretmek o kadar zor ki🥺 bir kaybım var o yüzden bebek isteğim daha da arttı
Adalina09 -fabulousmom1 Benim de bir kaybim var canım kan pihtilasmam çıktı iğnenin 20.gubu test yaptım kan verdim beta 1536 çıktı 4 haftalikti hemen gittim iğne başladık
-fabulousmom1 Aslinur maşallah kuzum Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🥰 isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
-fabulousmom1 Adalina09 Sağlıkla kavuştursun Rabbim yavruna kuzum. Benim genetik ve kan pıhtılaşması falan temiz çıktı Allah’a şükür. Doktor tedbir amaçlı gebelikte aspirin falan kullandıracağını söyledi.
Adalina09 -fabulousmom1 İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canim hamileyim diye paylaşırsın da çok seviniriz 🙏
Aslinur -fabulousmom1 bende aspirin kullanıyorum ama bn hamile kalmadn önce başladim sizde öyle yapın 2 kaybım var busefer cok korkuyorduk Rabnim nasip etti
-fabulousmom1 Aslinur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Başlayım ben de doğru söylüyorsun
Bfduam Aysimmm Minikler hayırlı olsun annesi, 10 gün varken ne gibi belirtiler vardı ki bu kadar erken test yaptırıp öğrenmişsiniz?