-fabulousmom1 Klomen ve iğne ile hamile kalanlar sorum sizlere 🥰8. Günüm bitiyor bugün. 12. Gün kanda baktırmayı düşünüyorum
Semiha_ -fabulousmom1 Adetime 5 gün kala 108 değer ile öğrendim ama sadece klomen kullandım iğneye gerek kalmadı çatladı yumurtam
reyynasy -fabulousmom1 canım bende geçen hafta gittiğimde doktorum 20 mm olmus dedı yunurtan iğne yapmadı kendi çatlar dedı bende bekliyorum inşallah Rabbım isteyen herkese nasıp etsın🙏
Vildan51 -fabulousmom1 Ben 12.gün kan tahlilinde öğrendim sonucum 9 du.Kan sulandırıcı ve coraspin başlamak için doktorum erken yaptırdı tahlili.Klomen bana kist yaptı.Gonal f ve ovitrelle ile hamile kaldım
Aslinur Semiha_ bende aynı sekılde 5 gün kala 101,2 ile öğrendim iğne kullanmadan bugunde kalp atışını duyduk çok şükür 💜
Fatmanurr94 4 hafta 6 günlükken beta hgc yaptim 475 cikmisti, iki gün sonra 1037 cikti. Kendim erken gebelik testi ile Bayramin ilk günü ögrenmistim🥰
-fabulousmom1 reyynasy inşallah kuzum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Güzel haberini bekliyorum ❤️
Aysimmm Reglime 10 gun vardi ogrendigimde beta hcg 18 idi. Suan 5 haftalik 4. Gebeligim ve doktorum iki kese gördü 🙈
Bfduam Aysimmm Minikler hayırlı olsun annesi, 10 gün varken ne gibi belirtiler vardı ki bu kadar erken test yaptırıp öğrenmişsiniz?
Adalina09 -fabulousmom1 14. Gün baktır canım çünkü ben 12. Ve 13 günler test yaptım silik çıktı iğnenin etkisiymis 15. Gün adet oldum iğneden sonra 15.gun adet olunuyor normalde beklmek çok zor ama sabır isteyen bir iş stresten uzak dur
-fabulousmom1 Adalina09 gerçekten sabretmek o kadar zor ki🥺 bir kaybım var o yüzden bebek isteğim daha da arttı
-fabulousmom1 Aslinur maşallah kuzum Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🥰 isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
CansuDRY -fabulousmom1 İğnenin 10.günü test negatifti. 11.günü gece aşırı silik şekilde pozitifi gördüm. 12.gün akşam kan verdim. 18′di değerim. 2 gün sonra 56 olmuştu.
-fabulousmom1 CansuDRY ya çok şükür kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere ❤️❤️❤️