havvakaratas_09 Değerli hamile annelerim yarın şeker yüklemesi yaptıracam akşam saat kaçtan sonra bisiler yiyip icmemeliyim 🤗
Fatmanurr42 havvakaratas_09 Şeker yüklemesi için aç karnına gitmeniz gerekiyor hastaneye bana şu saatten sonra yeme diye belirtmedi doktorum. İçilen içecek ise 75 lik aldım 10 tl eczanede. Tadı bildiğin fruko gazoz gibi içerken zorlanmazsın bence. Ama kan vermek için 1 saat sonra kan verince bir daha 1 saat daha bekleyip kan aldılar o zaman kötü oldum ben. Açtım o tatlı şeyi içip 2 saat beklemem zor geldi cidden. Ama kan almadaki hemşire uyardı mideni bulandırabilir kan vermek için saatini bahcede bekle kötü olma dedi. Birde kusarsan işlem geçersiz olup başa alınıyormuş herşey.
anneyim_33 Mdnyldz cnm o glikoz un tadını merak ediyorum kötü mü nasıl bide fiyatini öğrenebilir miyim acaba🌸
havvakaratas_09 Mdnyldz aynen canım aç karna gidilcek ama gece birşey yiyip içme dedi saati hatırlamıyorum
havvakaratas_09 anneyim_33 50 Gr eczaneden 10 TL ye aldım sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor ben 75 Gr yaptircam sağlık ocağı yapmıyor özelde yaptircam
kubraballi23 anneyim_33 merhabalar, yeni yaptırdım. çok çok berbat değil ama içilmesi hoş bir şeyde değildi yani midem bulanmadı çok kötü olmadım normaldi 75lik yaptım, aç karınla gidin 3 kez kan alınıyor özelde ben 115 tlye yaptırdım.
Mdnyldz anneyim_33 şerbet gibi, ben hic sevmedim. Zor içtim 75gr lik yapmıştı bana. Özel hastanede yaptırmıştım 80tl ye
havvakaratas_09 kubraballi23 cevabın için çok teşekkür ederim , peki gece kaçtan sonra bisiler yemiyeyim
anneyim_33 kubraballi23 sağlık ocağında ki ebe tarih verdi su zmn yapicaz diye 50 Gr lik al aç karnına gel dedi bakalım
-ilk-gebelik kubraballi23 aynı gün doktor ultrasyon kontrolü de yaptı mı acaba yoksa baska gün mü yapıyor onu randevu zamanımda mı yönlendirir emin olamadım
kubraballi23 havvakaratas_09 ben 11den sonra bir şey yemedim bol bol su içtim, rica ederim hayırlı sonuçlarınız olsun🤗
Merveselimmm Akşam 12 den sonra bir şey yiyilmiyor. İçecek cilekliydi benim 7,5 TL fiyatı 330 ml hiç zorlanmadım içerken çilekli soda gibi bişey işte biraz kafa yapıyor 😂😂