bubuiledudu zeynepemiromer maalesef özelin de şartları zor ben belediyenin okullarında çalışıyorum çok şükür umarım sizin de gözlünüze göre nasip olur
Mumeray Redpepper yaa Rabbim şifa versin sağlıkla evladına kavuşursun inşallah canım. Dua edelim birbirlerimize. Hepimize sağlıkla kavuştursun Rabbim evlatlarımıza 🥰🤲🏻🤲🏻
Redpepper Mumeray amin çok teşekkür ederim dualarınıza talibim bizlerin duası kabul olurmuş inşallah 🙏
toocin Haftadayım ben. Yürüyüş yapınca ayak tabanlarım o kadar çok ağrıyor ki anlatamam. Normal kilomdan 10 kg fazla hamile kaldım. O yüzden mi bilmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım.
Kiscimn Redpepper haklisin,bende öyle, gittim 30 dakika yurume yaptim, ama keşke yapmasam kan hiç durmadi o gece..
edanurciftci Redpepper bende kullanıyorum ama arada bi yürüyorum market olsun bi yere giderken biraz da olsa yürüyorum valaha ayaklarım kitleniyor resmen sürekli oturmak hiç iyi değil sonuçta ayakları uyuşuyor insanın
Redpepper edanurciftci ben 1 haftadır evden çıkmadım bugün doktora gidicem sorucam bunu da izin verir inşallah
edanurciftci Redpepper sor muhakkak ben gittiğimde yine sorucam yürüme demedi çünkü bana sadece ilşki yasağı koydu
Hilaltunceldursun52 25+3 haftaligim ve yuruyus yapmiyorum hic ya 1000 adim atmis olsam seviniyorum evin icerisinde varmi benim gibi olaniniz. Yurumesek ne oluyorki sezeryan istiyorum zormu gecer dogumum 🙄