lily-11 HappyMom yürüyüşe izin çıkmadı bana malesef 35. haftaya kadar yasak🤷🏻♀️ Çok az yürüsem hemen ödem ve ağrı oluyor. Çok isterdim bol bol yürüyüp dinç olmak o yüzden yürüyen pilates yapan annelere sesleniyorum keyfini çıkarın🤗🤗
Semy HappyMom 12+6 yım hamileleliğimi öğrendiğimden beri haftada 3-4 gün arası en az 6000 adım atıyorum iyi yapıyormuşum 😊
Mumeray Redpepper geçmiş olsun cnm düşük tehliken geçince başla sakın zorlama kendini. Ben kızımda hiç yapamadım ama şükür normal doğurdum 🥰
Redpepper Mumeray teşekkür ederim hiç kalkmıyorum denilebilir korkudan şuan haftaya kontrol var inşallah iyiye gitmiştir
Mumeray Bayanlar gebe olmadan bile en fazla 5000 yürüyüş önerdiler daha yenilerde biz birde gebeyiz dikkat edin derim 😉
zeynepemiromer bubuiledudu bende çocuk gelişimi mezunuyum kpss hiç girmedim birde şuan hamilelik var diye düşünmedim açıkçası özel den çalışmak istedim evlenmeden önce 1 yıl çalıştım ama şimdi hiç bir yer de alım yok yada cv bırak döneriz diyolar sanırım okul öncesi öğretmeni olmam lazımdı bu şekilde özel de de zor sizin ki çok iyimis 😊
idiloska Nisan sonu kapanmasına kadar yürüyebildiğim kadar yürüdüm, yoruldum dinlendim tekrar yürüdüm. 34′teyim bu hafta başladım yine yürümeye, dün 7000 adım aslında çok az ama idare eder, hareket etmediğim müddetçe şişiyorum
bubuiledudu zeynepemiromer maalesef özelin de şartları zor ben belediyenin okullarında çalışıyorum çok şükür umarım sizin de gözlünüze göre nasip olur
ruveyda14 Ben her gün yürüyorum baya baya iyi oluyor akşamları eşimle gece yürüyüşü falan da yapıyoruz
edanurciftci Redpepper bende kullanıyorum ama arada bi yürüyorum market olsun bi yere giderken biraz da olsa yürüyorum valaha ayaklarım kitleniyor resmen sürekli oturmak hiç iyi değil sonuçta ayakları uyuşuyor insanın
Mumeray Redpepper kaç haftalıksın iğne yada fitil vermiştir doktor dimi. Benimde oldu leke şeklinde kanamam vardı 10. Haftanın bitimine doğru geçti çok şükür. İnşallah geçer herşey yolunda gider. 😉😍
Redpepper Mumeray fitil kullanıyorum 22. Haftadayız benim rahim ağzımda kısalık var maalesef gebelik sonuna kadar böyle de gidebilir durum henüz belli değil
Mumeray Redpepper yaa Rabbim şifa versin sağlıkla evladına kavuşursun inşallah canım. Dua edelim birbirlerimize. Hepimize sağlıkla kavuştursun Rabbim evlatlarımıza 🥰🤲🏻🤲🏻
Dmlyzc35 21 haftalığım ben de yürüyüş yapmak istiyorum fakat ayrıntılı ultrasonda bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktor 😔 yani yukarı çıkadabilirmiş ama çıkmazsa mecburi sezeryan erken doğum gibi riskler oluyor. Ben de korkudan yürüyüş falan yapamıyorum kızlar. Benim durumumda olan var mı ☹️