Yasemin0728 marbling10 1.58 boyum. 58 kiloyla hamile kalmıştım 55 e düşmustum ama suan 60 kiloyum 4000 lik iğne kullanıyorum
SerpilEsra Kilo boy harici kac tane gende sorun var heterezigotmu homozigotmu bunlarada bakiliyor canim 1.58 boy 55 le hamile kalmistim suan 49a dustum 04. Kullaniyorum
marbling10 SerpilEsra onlar aynı olsa bile boyı kilosu farklı kişilere farklı doz uygulanıyor canım. Kilo ilacın etkisini değiştiriyor. Kilon nedrn düştü istifra mı ediyorsun kaç haftalıksın?
SerpilEsra marbling10 cok ya 6kg verdim yeni yeni toparliyorum 14 olcagm yarn serum flan taktilar cogunluk
marbling10 Bikullanici_ 39 mu ciddi misin boyun kaç? Çok zayıfsın niye verir miyim diye sordun anlamadım ki. 3+3 te nasıl öğrendiniz çok erken değil mi?
Bikullanici_ marbling10 boyum 1.53 yani verir miyim derken olumsuz anlamda daha da zayıflar mıyım zor kilo alıyorum kolay zayıflıyorum 23 yaşındayım
SerpilEsra marbling10 kullaniyorum canim prilam 5 haftaliktan beri yinede kusmalarima engel olmadi baslarda cok sukur daha iyiyim suan cok eziyetli gecti🙈
marbling10 SerpilEsra Benim de bulantım oluyor ama istifra etmiyorum çok şükür zsten zayıfım kilo vermek istemiyorum 😳 göbek niraz yağlı ama o da oksapar için işe yaradı🤭😂
SerpilEsra marbling10 ogluma 41 kiloyla hamile kalmistim 51 le doguma girdim hepsini geri verdim 2 yasinda simdi psikiyatri ilaclariyla kilo aldm sukur 55 oldum derken tekrar bir hamilelik☺
marbling10 Bikullanici_ o kiloda arkadaşlar da varmış🤭 ben en son lisede 48 kiloydum daha altını hatırlamıyorum nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz gerçekten şaşırdım. Ama boyum uzın ondandır belki🤔
Nimet_Gamze34 1.65 33 hafta bitiyor. 63 hamile kaldım 80 kiloyum şuan. 4000 oksapar kullanıyorum. Gebelik şekerimde var. İnsülin kullanıyorum. 8 ünite sadece akşamları.
Pelin-1 marbling10 evet ve coraspinde kullaniyorum hergun 100luk rahimde kan akişinin bozulmamasi içinmiş