Yasasinanneolmak hanibazen evet canım öyle söyleyen de çoğunlukta. Bu da mantıklı gelmiyor değil. Umarım bebeğin de sen de iyisindir 🌸
hanibazen Yasasinanneolmak iyiyiz çok şükür cuma sezaryen olucam siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍🌿
zynp58_ Serpil-3 dna testini her hastane yapıyor mu ya da hangi bölüm yapıyor bir bilginiz var mı acaba?
Serpil-3 zynp58_ bildiğim kadarıyla hastanede değil özel klinikler yapıyor yani biz özelde yaptırdık fetüs gen taraması diye doktorunuza sorun sizi yönlendirir
zynp58_ Nurayed nifty test her hastanede var mı yada belirli illerde mi yapılıyor bilgin yok bilgi verir misiniz?
Nurayed zynp58_ hastane de yapılmıyor belli aracı kurumlar tarafından kanınız alınıyor yurtdışına gönderiyorlar İstanbul’da 2/3yapan firma var. Sonucu 7-10gun içerisinde geliyor. Maalesef ki ülkemizde yapılabilen bir test değil.
Minik_mucizem1 @Yasasinanneolmak lmak#15348606 Yasasinanneolmak Yasasinanneolmak @Yasasinanneolmak 14 haftalık hamileyim ve bende doktorumun önerisiyle Fetal DNA yaptırdım bence maddi imkanınız varsa kesinlikle yaptırın çünkü hamilelik zaten stresli bi dönem bide 2li test yaptırıp hiç strese girmeyin çünkü olasılık hesabı yapılıyo… Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrucuklarımızı inşallah 🥰🌸
Elcnbykckr Yasasinanneolmak bence ikili testi yaptırın kafanızı ilk etapta hiç karıştırmayın eğer ki zsten ikili test sonucu beklenen gibi cıkmazsa yaptırabilirsin bence ☺️
Lezginka Yasasinanneolmak ben 2li 3lü 4lü test yaptırmak yerine direk fetal dna yaptırdım iyi 11. Haftada cinsiyetine kadar belli oldu, hala iyi ki yaptırdık deriz