AydanSahinSaban
Hemde nasıl korktum yaa😞
Anladım canım olsun sen yine de öyle düşünme,demek ki seninde hakkında hayırlısı böyle o sancıları çekiceğin var ki yaşıyorsun yine hamdolsun üzme kendini,rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲
Olsun iki üç günün önemi yok. Bende şuan 36+1 im bakalım. Geçer geçer neler geçmedi ki ben bugünleri bile hayal edemiyordum şükür şuan yaşıyorum. İyi yapmissin,inan dün hastaneden çıkmak için can attım ki sırf ağdaya gidiyim diye çünkü temiz değildim. Bugün gittim tüm vücut dediğin gibi bende mahfoldum acıdan midem bulaniyordu ve hâlâ geçmedi. Şuan o kadar rahatım ki temizim diye. Çünkü kendimi on gün içinde doğurucak gibi hissediyorum. Bakarsın oğluşum evlilik yıldönümümüze denk getirir(12 Eylül)😂🙈
Tabi eğer 38 e kadar gelmez sadece bikiniye bir daha ağdaya giderim. Gelirse de zaten temizim,buyursun gelsin😂🤪
Bişi olmaz olmadı yine sadece bikiniye gidersin bozma moralini. Bakarsın gelir orası hiç belli olmaz heran hazırlıklı olun. Bu arada sen tam gününü aldın mı sezeryan için,hatırlamıyorum da?