AydanSahinSaban Ayceycev Arven bnce güzel farkli. Aden de uyumlu olur sanki Zeynep Aden, Zeynep Mira , Zeynep Ada bunlar da uyar
Zelsonr Ayceycev Keşke en baştan ağdaya gidebilseydin canım haa şimdi zor olur ilki senin için ama alışırsın sonra
Zelsonr AydanSahinSaban Birde bana sor valla 😂😂 Pek nazlı😂 Peki kilosu boyu nasıldı canım🤔 Bacağını sevsinler😂😂 aynen öyle oldu sanırım
Ayceycev AydanSahinSaban eşim de pandemiden dokayı gitme diyor insan da ikilemde kalıyor malum istanbulda virüs gırla
AydanSahinSaban Ayceycev haklisin canım cok dikkat et öyle mahalle kuaforune git cok kisi gelmemis olsun bari spatulani kendin götür inşallah birsey olmaz. Jilet insani mahvediyor ben hic jilet vurmadım korkarım jilet vurmayada
AydanSahinSaban Ayceycev kisa ve kilolu olacak heraldee 😂😂😂 babasi 1.90 boyunda ben 1.57yim umarim babasina ceker dedigin tek yönü 😂😂😂
Ayceycev AydanSahinSaban yok bee boy zaten kesin olmuyor ki bu ölçümlerde 😃 babasına çekerse güzel olur tabiii 😃
Ayceycev Zelsonr @AydanSahinSaban ben çalışıyorum 😩 ofiste işlerle ilgileniyorum valla benim yerime de yatın kızlar 😃🌸
Zelsonr AydanSahinSaban Ohh ne iyi yapıyorsun bol bol yat kendine çok yormuştun elizimizi şimdi hakkı 😂😂🤭