fatmArslan06 Masal_ksgn1 şimdi bi paket cipsi yedim napiyim duramıyorum bide üstüne tatlı krizim geldi höşmerim yedim bi koca tabak eşimle bebeğime şifa olsun yarasın lop lop et olsun 😄
minikem Masal_ksgn1 salep ile yapılan hakiki dondurma yendiği zaman biz büyükleri dahi hasta etmezken kaç yerden geçip çocuğumuza ulaşan şey nasıl hasta etsin ki? Eğer şüpheleriniz varsa az bir şey salep alıp evde kendiniz doğalından yapıp sağlıkla tüketebilirsiniz.
Asil_Egem Masal_ksgn1 valla ben sürekli yiyorum bide kutuda alıyoruz biz eşim biraz yiyor ben resmen dibini görmeden bırakamıyorum 😂😂😂
Cilekkz-22 Masal_ksgn1 😄😄😄 ben bazen üç gün üst üste bi kutu dondurma yiyorum kız ne olacak dondurmadan sonuçta süt yani bebeğe gidene kadar nerelerden geçiyo yediklerimiz ☺️☺️
Zeyneptekin Littlespy degilmi ama o zaman benim oglan icimde cayir cayir yanmis olmasi lazim her sabah kaynar kaynar cay iciyorum hayatta kaynamayan cayi icmem böyle sacma inanclara inanmamak lazim cocuk anne karninda belirli bir vücud sicakligi icinde nasil olabilir böyle bisey sacmalik
Littlespy Zeyneptekin valla gerçekten bazen büyüklerin söylediğine şaşıp kalıyorum bişey diyemiyorum 😃 bu kadar körü körüne inanılmaz ki insan bi durur düşünür 😃
Sudeekalay Masal_ksgn1 akşam 5 büyük top dondurmayı gömdüm mideme 🤫 Mesnetsiz inançlara itibar etmeyin
Deletedmom23234 Masal_ksgn1 Benim annem de dondurma yeme çocuk üşür dedi şaka gibi 🤣🤣 bende dedimki çok çay içiyorum İnşallahh çocuk yanmaz 😅 tobe tobe ya 😂 siz aldırmayın insanları Allah aşkına aşırı kaçmadan yiyin ☺️
MerakliAnne61 Bazi bitki caylari icilmez maydanoz kararinca bir kac dal yenilir fzlasi zararli balik yerkende suyun en dibindeki civa orani fazla olan baliklar yenmez asitli gidalar icecekler yenmemeli zaten bir cok anne adayi bunlari bilir :)
Bahar27 Masal_ksgn1 bi komşumuz hamileyken hep buz aşermiş yemiş çocuk bronşitli dogdu oksijen fln takıyorlar dikkat edin yinede
Betl Masal_ksgn1 ayyy dinleme herkezi ekmekte yeme ekmek kafalı olur 😄 köfte ye köfte dudaklı olur 😄 bilmiyorum ben herşeyi az bir yudumda olsa canım isterse yiyorum