Mrvyldrm1 Eşimin Enes kaynımın Emre erkek kardeşlerimin adı Salih Yusuf ve Ahmet Safa babamın da Bünyamin 😄
Cennet-polat Bibebisgordumsanki babam Abdülhamit abim medet eşim baran ☺️bizimde oğlumuz olcak bizde karar veremedik bı turlu
bitanembugram Bibebisgordumsanki Rahmetli babamin adı zeki erkek kardeşlerim volkan ve Kaan inşallah doğacak oğlumun adı da Buğra Zeki
Demetk huma2018 simdi biri podt acsa ogllima lorkmsz ismini koycam dese linclerler vallah baska isimmj yok dalga gecerler vdvd 😁
Bibebisgordumsanki Gull_94 Doğru pozitif düşünmekte fayda var ama hala bi umit çırpınıyorum bulabilirim belki diye 😊
Bibebisgordumsanki ElifLeyla 😅😅😅 benimde 35 e az bişey kaldi bu gidisle eşim nüfus memurunun adını sorup onu koycam diyo 😅
ElifLeyla Bibebisgordumsanki 😂😂😂 inşallah güzel isim denk gelir😂 benim eşimde Muhammet Atsız koyalım diyo😂😂
Yasinimm Bibebisgordumsanki eşimin babası necati iki abisi var raşit. Mürsel benim babımin ismi Yusuf abimin ismi nurullah
Yavuzun1annesi2 Bibebisgordumsanki babam.yusuf abim.erdogan eşim. Musa .kayınbabam .cemalettin. oglum yavuz bu bebişin cinsiyeti belli degil😄😄
Bibebisgordumsanki Yavuzun1annesi2 inşallah kızdır dedim bi an niyeyseq😅 erkeğe isim beğenmek cok zor çok
Emsare Eşim Yusuf, büyük abim Yusuf eşimin ABisi İbrahim benim küçük abim İbrahim babamın adı Halil, ikinci oğlumun adını da Halil kerem koyacağım 🤣 su an fark ettim herkesin ismi aynı