Ysmn61 Bibebisgordumsanki eşimin adı Orkun babamın adı Ahmet abimin adı Hüseyin benimde oğlum olucak adını Deniz koyucam inşallah
Syma-ma Bibebisgordumsanki Hasan Berkan Enes Mehmet Salih Hüseyin Ömer Sedat Sinan Burak Serhat Faruk
Bibebisgordumsanki zeynepemiromer biraz cevre yüzünden diyelim yanina kendi soyadimi koyacaktim emiri benimseyip soyadimi disladilar 😅 kendi ailem dahil buna o yüzden koymiycam koyarsam sadece emir diyecekler çünkü bende delircem
Oznurakts Bibebisgordumsanki Eşim Gökhan Abim Özkan Kardes Hakan Babam Hasan Oğlum olursa Karan olcak 😅
huma2018 Bibebisgordumsanki Babam Şükrü eşim Bilal büyük kardeşim Muhammed küçük kardeşim Mustafa oğlum olcak inşallah Muhammed Miraç düşünüyorum kendim bakalım eşim kabul ederse ha bide kayantamin latif 😅büyük kaynım emre diğeri korkmaz. Bunlar sülaleyi saydim ha 🤣
Bibebisgordumsanki fatmArslan06 😅 ayy beyzayi okuyunca bi an istemsiz güldüm o kadar haklisiniz ki cinsiyet belirtmemisim kiz isimleride kardese gayet uygun
Demetk huma2018 baya ugrasiliuordur isimle daha dogrusu ugrasilmistur.😁😁 mesela erkek olsam ismim korkmaz olsum istemezdim tuhaf geldi baya bana
Neseli5 Bibebisgordumsanki Allahın izniyle biz Burak koyacağız, düşünebilirsiniz, bende şu son zamanlardaki isimleri beğenmiyorum
Demetk Bibebisgordumsanki Kayinpeder :süleyman Eşim:eyüp Kaynım:ahmet said Kaynim:fatih mehmet Kaynim:abdullah Babam:ertuğrul Abim:ömer ali
Omerhatice Bibebisgordumsanki esimin Mustafa, kayinpederimin Harun, babamin duran, kardeşimin biri adem biri Furkan, oğlumda Ömer Asaf 🤗