Writebirds Bibebisgordumsanki eşimin Mustafa benimde oğlum olucak inşallah ismi Selim Mirza koyucaz nasipse 💙 🥰
Bibebisgordumsanki maviscik77 Ömer bende cok seviyorum çevremde var ya ne yazık ki ama bulamazsam düşünebilirim tekrar. Teşekkür ederim
Bibebisgordumsanki Muratnannesi gerçekten gönlünüze göre olmuş. Sağlıkla buyutun inşallah. Teşekkürler.
Bibebisgordumsanki zeynepemiromer kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Emir i istiyordum ama soğudum. Enes te abimin adı olmasa kesinlikle koyardım. Teşekkürler
vi_contes Bibebisgordumsanki eski isimlerden de ben selim ismini cok beğeniyorum fatih selim , mehmet selim , yavuz selim sadece selim de olabilir 💙
Bibebisgordumsanki vi_contes selim bence de güzel ama bu aralar tesadüf mü bilmiyorum forumlarda cok fazla geçiyor
Bibebisgordumsanki Gull_94 keşke bende birakabilsem yaa. Hem kararsızım hemde hic bişey beğenmiyorum 😅 çocuk noname olacak bu gidişle
Gull_94 Bibebisgordumsanki bende aslında dusunmedıgm ıcın bıraktım bana kalsa bende hıcbısey begenmıyorm o yuzden dusunmuyorum babası koycak ısmını dıyorum gecıyorum 😂agzımda alıstı zaten esımın dedıgı ısıme sorun yasamadım 😂
hulya4627 Bibebisgordumsanki Eşimin adı ömer yeğenlerim var miraç ve poyraz bende çınar koymayı düşünüyorum
Bibebisgordumsanki gammisi muhteşem mi farklı gerçekten nadir bulunur. Oktay güzelmiş aslında ama yeni nesilde cok mu agir olur acaba
Didi6 Bibebisgordumsanki Ben de severim Oktay ismini. Ağır değil bence. Oğlum olursa düşündüğüm isimlerden 😊
Bibebisgordumsanki Gull_94 bu gidişle bende Utku yu kabullencem. Sonra keske su olsaydı bu olsaydı derim kesin 😊😅
_biranneadayi Bibebisgordumsanki Ömer Ali çok güzel. Fonetiği de uyuyor manaları da hoş. Kullan bence😊
Gull_94 Bibebisgordumsanki anlam olarakta ıcınıze sınıyosa hıc dert etmeyın ben hıc oyle dusunmedm cunku ben bulamadıysam dusunmedıysem bı sebebı var demekkı dedım hep kı normalde ben kycaktm ısmını guya babasına nasıpmıs😇