Bibebisgordumsanki Güzel üyeler ben oldum 33 hafta oğlumun hala ismi net değil. Yeni isimleri beğenmiyorum özellikle bu sene herkesin koymayı tercih ettiklerini. Eski ama hala modern duran isim arıyorum. Bulamazsam eşim utku diyor 😅 çevrenizde eşinizin babanızın kardeşlerinizin vs isimleri neler. Belki bana fikir olur hoşuma gider.
muges44 Bibebisgordumsanki Eşimin necip🙂 babamın kadir..kardeşimin ismi klasiklerden Ahmet.. Bizimde cinsiyetimiz net değil henüz ama erkek hissediyorum, şayet öyle ise Boran koymayı çok istiyorum bana çok ağır, sert ve dik bir isim gibi gelmekte :)) Ayrıca yaman ve alparslan ismini çok beğeniyorum..
Bibebisgordumsanki muges44 Boran guzelmis ama eşim beğenmez. Bu sene o kadar çok Alparslan, yaman var ki ahmet daha az bulunacak gibi geliyo bana
Bibebisgordumsanki maviscik77 Ömer bende cok seviyorum çevremde var ya ne yazık ki ama bulamazsam düşünebilirim tekrar. Teşekkür ederim
Muratnannesi Bibebisgordumsanki oğlumun adı murat. Hep ilk çocuğum erkek olsun diyordum oldu gönlümün muradı diye seviyorum şimdi. Hem eski isim hemde modern isim bence
Bibebisgordumsanki Muratnannesi gerçekten gönlünüze göre olmuş. Sağlıkla buyutun inşallah. Teşekkürler.
zeynepemiromer Bibebisgordumsanki omer eşimin ismi mirac kardeşimin ismi kendi oğluma emir koyacağım eşimin kardeşinin ismi enes yani bence de yeni ve saçma anlamı olmayan isimlerden se sahabe isimleri yada bilindik güzel anlamlı isimleri koyabiliriz
Bibebisgordumsanki zeynepemiromer kesinlikle bende oyle düşünüyorum. Emir i istiyordum ama soğudum. Enes te abimin adı olmasa kesinlikle koyardım. Teşekkürler
Gull_94 Bibebisgordumsanki babamın adı Kerem abılerımde Harun,Hamza Bız yamac koycaz gıbı artık ben hıc ısım dusunmedm esıme bıraktım o dedı kaldı oyle 😇
Bibebisgordumsanki Gull_94 keşke bende birakabilsem yaa. Hem kararsızım hemde hic bişey beğenmiyorum 😅 çocuk noname olacak bu gidişle
gammisi Eşimin adı muhteşem (saka degil gercekten muhteşem) babamın mehmet ali kayinpederimin oktay. oglum olursa eymen kayra yaman gibi dusunuyorum :))
Bibebisgordumsanki gammisi muhteşem mi farklı gerçekten nadir bulunur. Oktay güzelmiş aslında ama yeni nesilde cok mu agir olur acaba
Mavimmzg Bibebisgordumsanki mutasım,kerem,ismet 😊 tavsiye olarak miraç, tibet,umut,aden(cennet bahçesi),kayra (tanrıdan geldiğine inanılan iyilik,lütuf)bu isimleri çok severim .
Zelsonr Bibebisgordumsanki Babam👉 Mehmet Kardeşim👉Muhammet Halil Eşim 👉Onur Kayinbabam👉Sefa Şimdi oğluşum olucak inşallah👉 Alparslan Benim liste böyle 😂😍